Bohematic se představí na výstavě EXPO 2020 ve Spojených arabských emirátech

Nové Město nad Metují, Česká republika/Dubaj, Spojené arabské emiráty, 29. září 2021 – Mladá česká hodinářská manufaktura Bohematic, zaměřující se na ruční výrobu unikátních malosériových mechanických hodinek v Novém Městě nad Metují, se představí v rámci českého pavilonu na výstavě EXPO 2020 v Dubaji ve Spojených arabských emirátech. Všeobecná světová výstava, která byla kvůli pandemii o rok posunuta, začíná 1. října 2021 a během šesti měsíců jejího trvání (do 31. března 2022) se na ní představí česká věda a technika, design, umění či lázeňství. Výstavy se bude účastnit přes 190 zemí a organizátoři předpokládají příjezd 22 milionů návštěvníků.

Bohematic v rámci české expozice představí vedle své kompletní řady hodinek i dvě edice hodinek připravených přímo pro EXPO 2020. Limitovanou edici GRAPHIC SUTNAR EXPO 2020 DUBAI pro VIP dárkový servis Kanceláře generálního komisaře účasti České republiky na EXPO 2020. A dále limitovanou edici hodinek GRAPHIC SUTNAR FALCON, kterou si budou moci návštěvníci výstavy na místě koupit.

„Spojené arabské emiráty a další země Blízkého východu vnímáme do budoucna jako velmi zajímavý trh a možnost představit naše hodinky a naši značku na prestižní světové výstavě v Dubaji je pro nás rozhodně zajímavou příležitostí ukázat nejen milovníkům mechanických hodinek spojení špičkového českého designu a precizní manufakturní výroby,“ říká Josef Zajíček, CEO a investor značky BOHEMATIC. 

————————-

O společnosti Bohematic 

Bohematic je originální česká manufaktura se sídlem v Novém Městě na Metují, která se zaměřuje na ruční výrobu unikátních malosériových mechanických hodinek. Celý projekt, na němž se podílejí designéři ze studia Olgoj Chorchoj a nejlepší hodináři, se zrodil ze společné vášně pro techniku, řemeslnou zručnost, staré závodní automobily a tikot mechanických strojků. Designem a technologiemi 21. století chce tato nová česká hodinářská značka navázat na tradici hodinářského umění v českých zemích.

https://bohematic.cz/

https://www.facebook.com/bohematic.cz/

https://www.instagram.com/bohematic.cz/

https://www.youtube.com/channel/UC84Rl1rBKVxgcf-4JJyWLgQ