Nová prodejna Lidl v Ostravě otevírá již ve čtvrtek

Ve čtvrtek 30. září otevírá společnost Lidl novou prodejnu v Ostravě v ulici Nad Porubkou. Výstavbu doprovázela také úprava komunikace v okolí, jelikož je nová prodejna napojena na novou okružní křižovatku. Zákazníci se mohou na prodejní ploše o velikosti přes 1400 m2 těšit na komfortní nakupování od začátku. První den otevření je navíc spojen s podporou místní ZŠ Ostrava-Poruba, Ukrajinská 1533.

Nová ostravská prodejna přináší zákazníkům na prodejní ploše o velikosti přes 1400 m2 široký výběr čerstvého ovoce a zeleniny, masa, uzenin či mléčných výrobků. Součástí prodejny je také pekárna, díky které naleznou návštěvníci širokou nabídku čerstvého pečiva. Kromě rozsáhlého sortimentu přináší nová prodejna také benefit v podobě Wi-Fi připojení zdarma či možnosti zpříjemnit si nákup lahodnou kávou z automatu vyrobeného speciálně pro prodejny Lidl.

„Zákazníkům je k dispozici prostorné parkoviště o kapacitě 117 parkovacích míst. Pro komfortnější parkování je navíc vybaveno místy o šířce 2,70 m. Speciálně vyčleněna parkovací místa zde naleznou také rodiny s dětmi. Pro majitele elektromobilů jsme připravili nabíjecí stanici,“ doplnil mluvčí společnosti Lidl Tomáš Myler.

První den otevření nové prodejny v Ostravě je spojen s podporou Základní školy Ostrava-Poruba, Ukrajinská 1533. Ve čtvrtek ji mohou podpořit všichni zákazníci, kteří nakoupí za více než 300 Kč. Společnost Lidl škole daruje z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v tento den částku 50 Kč. Vybrané peníze budou využity na vybavení třídy se speciálními učebními pomůckami pro děti.

Prodejna bude otevřena denně od 7 do 21 hodin, v neděli pak od 8 do 21 hodin. 

O společnosti 

Společnost Lidl vstoupila na český trh v červnu 2003, kdy otevřela prvních 14 prodejen. V současnosti provozuje síť 276 prodejen, které jsou zásobovány 5 logistickými centry. Filozofie prodeje společnosti Lidl je založena na privátních značkách, které tvoří více než 80 % veškerého sortimentu. Kromě nejvyšší kvality za nejlepší cenu oceňují zákazníci prodejen Lidl také pravidelné, tematické týdny s nabídkou potravin a spotřebního zboží, které není součástí stálého sortimentu. Spotřební zboží Lidl nabízí také ve svém internetovém obchodě lidl-shop.cz. Společnost Lidl se snaží být ve všech oblastech podnikání maximálně odpovědná vůči svému okolí. V rámci společenské odpovědnosti se Lidl dlouhodobě zaměřuje na podporu dětí, pro něž realizuje různé projekty, například sbírku Srdce dětem či výstavbu Rákosníčkových hřišť. Více informací naleznete na www.lidl.cz.

Více informací naleznete na: 

www.lidl.cz

www.twitter.com/lidlcz

www.facebook.com/lidlcesko

www.instagram.com/lidlcz

www.youtube.com/user/LIDLCeskaRepublika