V Českých Budějovicích se ve čtvrtek otevírá prodejna Lidl

Ve čtvrtek 30. září otevírá společnost Lidl novou prodejnu v Českých Budějovicích na Rudolfovské třídě. Celkově již čtvrtá prodejna v  metropoli Jihočeského kraje zaujme jak moderním architektonickým pojetím, tak vzdušným a velkoryse pojatým vnitřním prostorem. První den otevření je navíc spojen s podporou místní Základní a Mateřské školy, Nová 5.

Nová budějovická prodejna přináší zákazníkům na prodejní ploše o velikosti přes 1100 m2 široký výběr čerstvého ovoce a zeleniny, masa, uzenin či mléčných výrobků. Součástí prodejny je také pekárna, díky které naleznou návštěvníci širokou nabídku čerstvého pečiva. „Kromě rozsáhlého sortimentu přináší nová prodejna také benefit v podobě Wi-Fi připojení zdarma či možnosti zpříjemnit si nákup lahodnou kávou z automatu vyrobeného speciálně pro prodejny Lidl,“ doplňuje mluvčí společnosti Lidl Tomáš Myler.

Zákazníkům je k dispozici prostorné parkoviště o kapacitě 95 parkovacích míst. Pro komfortnější parkování bude navíc vybaveno místy o šířce 2,70 m. Speciálně vyčleněna parkovací místa zde naleznou také rodiny s dětmi. Majitelé elektromobilů a elektrokol jistě ocení také nabíjecí stanice.  V neposlední řadě myslíme také na zaměstnance, pro které je k dispozici dostatečné zázemí.

První den otevření nové prodejny v Českých Budějovicích je spojen s podporou Základní a Mateřské školy, Nová 5. Ve čtvrtek ji mohou podpořit všichni zákazníci, kteří nakoupí za více než 300 Kč. Společnost Lidl škole daruje z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v tento den částku 50 Kč. Vybrané peníze budou využity na vybavení tříd. 

Prodejna bude otevřena denně od 7 do 21 hodin, v neděli pak od 8 do 21 hodin. 

O společnosti 

Společnost Lidl vstoupila na český trh v červnu 2003, kdy otevřela prvních 14 prodejen. V současnosti provozuje síť 276 prodejen, které jsou zásobovány 5 logistickými centry. Filozofie prodeje společnosti Lidl je založena na privátních značkách, které tvoří více než 80 % veškerého sortimentu. Kromě nejvyšší kvality za nejlepší cenu oceňují zákazníci prodejen Lidl také pravidelné, tematické týdny s nabídkou potravin a spotřebního zboží, které není součástí stálého sortimentu. Spotřební zboží Lidl nabízí také ve svém internetovém obchodě lidl-shop.cz. Společnost Lidl se snaží být ve všech oblastech podnikání maximálně odpovědná vůči svému okolí. V rámci společenské odpovědnosti se Lidl dlouhodobě zaměřuje na podporu dětí, pro něž realizuje různé projekty, například sbírku Srdce dětem či výstavbu Rákosníčkových hřišť. Více informací naleznete na www.lidl.cz.

Více informací naleznete na: 

www.lidl.cz

www.twitter.com/lidlcz

www.facebook.com/lidlcesko

www.instagram.com/lidlcz

www.youtube.com/user/LIDLCeskaRepublika