PanzerGlass oslavuje s novým příslušenstvím pro iPhone 13 legendární barvy původních iMaců

PRAHA, 29.září 2021 S uvedením nové řady telefonů iPhone 13 představuje dánský výrobce PanzerGlass své doposud nejširší a nejodolnější příslušenství. Zákazníci se mohou těšit na odolnější skla, barevné obaly ClearCase Colors, které odkazují svými barvami na legendární počítače iMac z roku 1999, velký důraz na ekologii nebo zcela nový obal ClearCase SilverBullet, který zaujme svou extrémní odolností a trojnásobnou certifikací Military Standard.

Obsah obrázku sponka na papír, ruční vozík

Popis byl vytvořen automaticky

Nové obaly PanzerGlass ClearCase Colors pro modely iPhone 13 dokonale kombinují prvotřídní ochranu telefonu díky použití tvrzeného skla o tloušťce 0,7 mm a elegantní vzhled docílený barevným, ale i odolným TPU rámečkem, který osvěží již tak unikátní barvy řady iPhone 13. Barevná nabídka obalů byla navržená pro sladění s legendárními barvami původních iMac počítačů z roku 1999. Obal tedy nejenže telefon dobře ochrání, ale přidá mu i jedinečný stylový vzhled. TPU rámeček je pro maximální odolnost tvořen pevnou a pružnou plástvovou strukturu speciálně zesílenou v rozích obalu a je z 60% tvořen recyklovanými materiály. Spojením skla a výše zmíněného barevného TPU rámečku se 100% eliminuje žloutnutí oproti standartním obalům na trhu. Kromě nových barevných variant zůstává v nabídce i původní čirá varianta.

Pro ještě vyšší odolnost přichází zcela nový obal PanzerGlass ClearCase SilverBullet. ClearCase SilverBullet je nejodolnější PanzerGlass obal, který je tvořen polymetylmetakrylátem – materiálem, který je více známý jako plexisklo nebo akrylátové sklo a 100% recyklovatelným TPU rámečkem. iPhone 13 v tomto obalu přežije i pád z více než tří metrů, což trojnásobně převyšuje požadavek Military Standard.

Nabídku nového příslušenství pak uzavírají tvrzená skla, která i tento rok opět doznala značného vylepšení. Skla pro modely iPhone 13 jsou o 33 % odolnější proti pádům od 1,5 až do 2 metrů a mají o 33 % zvýšenou odolnost na hranách při tlakové síle od 15 kg do 20 kg. K dostání jsou jak klasická edge-to-edge skla, tak i skla v provedení privacy nebo s manuálním posuvníkem pro zakrytí přední kamerky včetně luxusní edice Swarovski. V široké nabídce dále nechybí ani varianty s potlačením modrého světla (Anti-Bluelight) se speciální úpravou, která umožní uživateli znatelně lepší práci na přímém slunci (Anti-Glare). 

U nových produktů se myslelo i na dopad na životní prostředí. Proto je veškeré PanzerGlass ochranné příslušenství pro modely iPhone 13 zabaleno do nového balení, které je z 82 % recyklovatelné. Tímto krokem se PanzerGlass připojuje k dalším výrobcům, kteří každým novým produktem snižují ekologický dopad na naši planetu.

Veškerá nabídka PanzerGlass produktů pro řadu iPhone 13 je ve verzi Anti-Bacterial, kdy je povrch potažen speciální vrstvou s antibakteriální úpravou, která ničí bakterie během 24 hodin od kontaktu. 

Nové PanzerGlass příslušenství pro řadu iPhone 13 je již v prodeji za cenu od 699 Kč na MP.cz, Alza.cz, iWant.cz, Coradia.cz, Datart.cz, Mall.cz, CZC.cz, AppleGang.cz, prodejnách T-Mobile a u dalších autorizovaných prodejců. 

O společnosti PanzerGlass

Společnost PanzerGlass vznikla v roce 2013 v Dánsku. Od té doby byly po světě otevřeny pobočky v deseti zemích, což napomohlo k dostupnosti ochranných skel PanzerGlass™ napříč šesti kontinenty. PanzerGlass™ se svým širokým portfoliem nabízí ochranu pro různá zařízení, ať už jde o chytré telefony, tablety, notebooky i chytré hodinky.