realme na trh uvede model s nejlepším poměrem cena výkon mezi telefony s obnovovací frekvencí 120 Hz

30.září 2021 – Praha, Česká republika – realme, nejrychleji rostoucí značka na světě a jeden ze šesti největších světových dodavatelů chytrých telefonů, představí dva nové modely. realme 8i, který oslní vysokou obnovovací frekvencí 120 Hz, a telefon C11 2021 s osmijádrovým procesorem. Do prodeje budou uvedeny 6. října.

Číselné řady telefonů realme si oblíbily miliony zákazníku po celém světě, tyto modely pro ně zůstávají první volbou. Nový přírůstek, realme 8i, nadchne fanoušky díky obnovovací frekvenci 120 Hz, která dopřává uživatelům ultra plynulý zážitek při každém pohybu na obrazovce. Jde o první telefon s procesorem Helio G96 v Evropě, který se bude prodávat za nedostižnou cenu.

Společně s ním realme představí nový model C11 2021. Telefon je vybaven osmijádrovým procesorem, má masivní baterií a působivě dlouhou pohotovostní kapacitu. A samozřejmě za cenu, kterou si může dovolit zaplatit téměř každý. 

Představení novinek se uskuteční na oficiálních účtech sociálních sítí realme – na YouTube a Facebooku.

realme už od samého přináší na trh produkty s pokročilými technologiemi za velmi dostupné ceny. Díky tomu se těší stále větší oblibě. Renomovaná společnost Counterpoint v září uvedla, že realme patří mezi 6 největších značek chytrých telefonů na světě.

O značce realme  

realme je nejrychleji rostoucí společností v oblasti spotřebních technologií na světě. Trh smartphonů a AIoT mění tím, že zpřístupňuje prvotřídní a převratné technologie širokému okruhu uživatelů. Nabízí mladým lidem za dostupné ceny pestrou škálu chytrých telefonů a spotřební elektroniky s prémiovými specifikacemi, špičkovou kvalitou i s designem, který udává trendy.

Společnost realme, které zakladatel Sky Li v roce 2018 dal do vínku inspirativní motto „Dare to Leap“, je šestou největší světovou společností vyrábějící smartphony. V polovině roku 2021 působilo realme na 61 trzích trhů po celém světě, včetně Číny, jihovýchodní Asie, jižní Asie, Evropy, Ruska, Austrálie, Středního východu, Afriky a Latinské Ameriky s globální základnou více než 100 milionů uživatelů. Pro více informací navštivte www.realme.com.