SteelSeries se stává oficiálním partnerem největšího esportového turnaje The International

Ikonická značka herních a esportových periferií SteelSeries ohlašuje také partnerství s tradičními týmy účastnícími se tohoto ročníku: Red Bull OG (dvojnásobný šampion mířící za třetím titulem v řadě) a T1

Chicago, 1. 10. 2021 – Společnost SteelSeries, přední světový výrobce herních, esportových a konzolových periferií, se stává oficiálním partnerem, respektive oficiální značkou periferií, největšího esportového turnaje na světě The International ve hře Dota 2.

Jako oficiální značka periferií poskytne SteelSeries hráčům svoji oceňovanou řadu herních myší, klávesnic, headsetů a dalšího příslušenství. Fanoušci si mohou osahat SteelSeries periferie přímo na Národním stadionu v Rumunsku v hlavním městě Bukurešti, kde se celá akce uskuteční. Pro ty, kteří se nebudou moci zúčastnit, přinese SteelSeries aktuální informace na Twitch.TV/SteelSeries a výjimečné situace a zajímavosti na příslušných sociálních sítích Instagram a Twitter, případně týdenní shrnutí na SteelSeries.com/blog.

U příležitosti šampionátu uvádí SteelSeries také limitovanou edici podložky pod myš QcK Prism XL, která bude v prodeji na akci či prostřednictvím webu SteelSeries.com.

SteelSeries má bohatou historii, od roku 2013 je součástí The International, podporuje týmy a spolupracuje s vývojářem hry Valve na další podpoře komunity hráčů Dota 2. U příležitosti 10. výročí této prestižní akce je SteelSeries také partnerem dvojnásobných šampionů Red Bull OG a jednoho z nejuznávanějších týmů světa T1.

Oficiální partnerství je dalším milníkem ve 20leté historii značky SteelSeries, která je dlouhodobě vnímána jako značka vybavení pro profesionální hraní. Profesionální hráči vyhráli s produkty SteelSeries více finančních odměn než s jakoukoli jinou značkou. SteelSeries pokračuje s investicemi v oblasti esportu a celého herního ekosystému, který pomohla vytvořit. Začátkem letošního roku se partnersky spojila s T1 Entertainment & Sports a esportovým týmem Mercedes-AMG Petronas.

2021 je také rokem, kdy světlo světa spatřila nová řada Prime určená pro esport a navržená s jediným cílem: vítězstvím. Produkty Prime reprezentují lehké, propracované a maximálně efektivní myši a sluchátka. Kladou důraz na výkon bez zbytečností. Na jejich vývoji se podílelo více než 100 profesionálních hráčů.

Více informací o The International je k dispozici na webu Dota2.com/International a oficiálních sítích Instagram a Twitter. Další informaci o Valve Software najdete na webu ValveSoftware.com a Twitteru.

Limitovaná edice podložky pod myš SteelSeries QcK Prism XL The International Dota 2 Championships je k dispozici za 69,99 euro včetně dopravy prostřednictvím webu SteelSeries.com nebo přímo na akci v průběhu šampionátu.

O SteelSeries

SteelSeries je renomovanou značkou na trhu s herními periferiemi. Její snahou je v co největší míře vycházet vstříc potřebám hráčů a vyvíjet tak stále nové, vysoce kvalitní a inovativní produkty. SteelSeries také podporuje růst kompetitivního hraní a elektronického sportu prostřednictvím sponzoringu profesionálních týmů a herní komunity. Vášeň pro to být nejlepší dělá ze společnosti SteelSeries jednu z nejvíce respektovaných a uznávaných značek na světě, která se zásadně zasazuje o růst a vývoj herního průmyslu. SteelSeries najdete na sociálních sítích facebook.com/steelseries, Twitter @SteelSeries nebo na webu SteelSeries.com.