Erik Ďurkáň se stává novým partnerem poradenské skupiny Moore Czech Republic

Poradenská skupina Moore Czech Republic má nového partnera zodpovědného za oblast auditních služeb. Od září se jím stal Erik Ďurkáň (34). V Moore Czech Republic dosud působil na pozici ředitele auditu a jednatele dceřiné společnosti Moore Audit CZ. Nyní se Erik Ďurkáň bude přímo podílet též na vedení celé skupiny a na formulaci jejího strategického směřování.

Erik Ďurkáň se od září 2021 stal partnerem zodpovědným za oblast auditních služeb v poradenské skupině Moore Czech Republic, která je členem Moore Global, jedné z největších mezinárodních sítí auditorských a poradenských společností. Erik Ďurkáň se zde bude jako partner soustřeďovat na strategické směřování skupiny v oblasti poskytováni auditních a souvisejících služeb s cílem ukotvit Moore Audit CZ jako jednu z deseti největších auditních společností na tuzemském trhu.

Erik Ďurkáň má více než deset let zkušeností v poskytování auditních služeb pro velké české i zahraniční společnosti a také veřejný sektor. Od roku 2010 působil v manažerských pozicích auditorské společnosti Mazars.

Je absolventem VŠE, držitelem certifikace ACCA; je členem Komory auditorů České republiky a Institutu certifikace svazu účetních.

O Moore Global

Moore Global je jedna z největších mezinárodních sítí auditorských a poradenských společností s více než 30 000 pracovníky ve více než 260 nezávislých firmách a 110 zemích. Renomovaná síť odborně zaměřených firem se jménem Moore ve svém názvu vznikla již v roce 1907. Více podrobných informací je možné nalézt na internetové adrese www.moore-global.com nebo na českých stránkách www.moore-czech.cz.