Samsung představuje Life Unstoppable aneb Dům plný překvapení – působivou virtuální prezentaci chytrého ekosystému propojitelných zařízení

Úspěšná akce Life Unstoppable se posouvá na novou úroveň zábavy i informační hodnoty. Při procházce „domem plným překvapení“ ožijí produkty Samsung jako ještě nikdy… 

Praha 12. října 2021 – Společnost Samsung Electronics dnes představila další ročník oblíbené akce Life Unstoppable 2021. Letos zájemce čekají ještě působivější virtuální zážitky než v minulosti – stylizovaný barevný krátký film je provede tzv. domem plným překvapení. 

Naše domovy se pro nás během uplynulých 18 měsíců staly vším – sloužily jako školy, kanceláře, tělocvičny i místa k zábavě. A protože jsme v nich strávili tolik času, možná jsme si na ně až příliš zvykli a teď potřebujeme nové impulzy. Letošní ročník oblíbené akce Life Unstoppable by tedy měl sloužit jako inspirace každému, koho už to doma začalo nudit. Seznámíte se s produkty, které vám do žil vlijí novou energii a dokážou překvapit. A picture containing text, table

Description automatically generated

Letošní ročník Life Unstoppable s podtitulem Dům plný překvapení zavede diváky do nekonvenční moderně vybavené domácnosti. Její členové nás provedou ekosystémem tvořeným přístroji značky Samsung, díky nimž můžou dát naplno průchod své kreativitě a vášni a naplnit samotný název akce, tedy život nezastavíš. 

„Dům plný překvapení“ je prvním krátkým filmem tohoto typu a Samsung v něm představuje moderní technologii dosud nevídaným způsobem. Kamera vede diváky postupně do šesti různých místností v domě a interaktivní cedulky přitom upozorňují na zbrusu nové propojené systémy a zařízení, díky nimž se zdánlivě nudná domácnost opět mění ve vzrušující hřiště. Vidíme tu skládací a ohebná mobilní zařízení, obří televizní obrazovky s dechberoucím obrazem nebo zdánlivě běžné domácí spotřebiče, které ovšem i z nezáživné každodenní činnosti dovedou udělat jedinečnou zábavu. 

V Samsungu vyvíjíme inovativní řešení, která překonávají obecná očekávání. Skládací telefony, televize, z nichž se po vypnutí stane obraz, pračky, které si berou jen tolik vody a čistícího prostředku, kolik doopravdy potřebují – to všechno tu najdete,“ vysvětluje Benjamin Braun, marketingový ředitel Samsungu pro Evropu. „Náš „dům plný překvapení“ ukazuje, jak propojené přístroje Samsung dodávají běžné domácnosti šťávu a umožňují zákazníkům žít život, který vážně nikdo nezastaví.“

Ve videofilmu si inovativních produktů a služeb Samsung užívá pozoruhodná a excentrická rodinka Nezastavitelných: táta – blázen do fitness, maminka rockerka, syn Archie coby kouzelník, dcera Evie jako kuchařská celebrita a babička, bývalá hvězda zápasů ve volném stylu. 

Díky nim se diváci seznamují s produktovou řadou Samsungu na letošní rok. Celý film tvoří šest epizod, v nichž „hrají“ jednotlivé přístroje. 

Vesmírný závod

Lednice Bespoke jako dokonalá stavebnice? Že to jde, na to přijdeme ve chvíli, kdy ambiciózní kuchařka Evie vyběhne z místnosti a její bratr kouzelník jako zázrakem připojí k původní lednici další modul. 

Záhadný případ dortu s polevou

Evie peče dort s polevou a v celé kuchyni je z toho hotové zimní boží dopuštění. Poradí si s ním Samsung Jet?

Do akce! 

Lifestylový projektor The Premiere a soundbar Q800 přenesou celou rodinu kosmickou rychlostí přímo do akce, tedy na celovečerní filmový maraton. Zábava všechny doslova pohltí, o smích a slzy nebude nouze. 

Táta vojevůdce

Herní monitor Samsung Odyssey G75NA se v tatínkově podání mění v obávanou zbraň – táta na zakřiveném panelu udatně vede svůj tým k vítězství. A co si naplánuje, to mu vyjde. 

Hudba nade vše

Maminka se zase až po uši noří do své milované hudby na taneční party, jejímiž hlavními postavami jsou televize Neo QLED, The Frame a The Serif, případně soundbar Q950. Kdo by ale chtěl tančit sám? Žádný problém, maminka si k akci pozve kamarády, bez problémů jí to umožní Google Duo na telefonu Galaxy Z Flip3

Rocková hvězda 

Díky osvěžovači oblečení Bespoke AirDresser si máma-rockerka může prohnat svou oblíbenou bundu párou z trysky a hned je připravená na speciální návštěvu, která se chystá na večer. 

Druhý díl seriálu Life Unstoppable současně baví i informuje, výsledkem je jedinečný digitální zážitek s využitím nejmodernějších hollywoodských i ryze digitálních technologií. Interaktivní prvky umožňují divákům zapojit se v reálném čase do děje. 

Se svéráznou rodinkou Nezastavitelných i nejnovějším ekosystémem značky Samsung se můžete setkat v „domě plném překvapení“ od 18. října 11:00 SEČ na adrese https://www.samsung.com/uk/explore/experiences/life-unstoppable-2021/.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými převratnými myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.