O2 TV rozšíří nová videotéka plná dokumentů. Speciální služba National Geographic nadchne nejen milovníky přírody

13.10.2021

  • Nová knihovna snímků z produkce National Geographic v O2 TV
  • 400 dokumentů o přírodě, vesmíru, technice a dalších
  • Videotéka pro zákazníky v tarifech O2 TV Bronzová, Stříbrná a Zlatá
  • Možnost soutěžit o pobyt na Kanárských ostrovech
.

O2 představuje novinku, která přináší další prémiový obsah do O2 TV. Od října tak rozšíří službu nová knihovna National Geographic.

” Ty nejlepší dokumenty v prvotřídní kvalitě nadchnou nejen nadšence přírody, ale potěší všechny, které zajímá historie, vesmír, technika nebo cestování,” vysvětluje Anna Lenerová, šéfka obsahu O2 TV. ” Speciální knihovna je rozdělená do 35 tematických okruhů a přináší skutečně ten nejkvalitnější obsah, který byl na poli dokumentů kdy natočen,” dodává Lenerová.

Knihovna National Geographic se do sekce Aplikace v O2 TV, kde se aktuálně nachází například O2 TV Plus, Youtube či Dětský koutek, začnš postupně zařazovat od 11. října. Kromě již zmíněných tematických kategorií se diváci dočkají i prémiových dokumentů o aktuálním dění z produkce National Geographic a National Geographic Wild.

“Jsme potěšeni a nadšeni, že můžeme rozšířit naše skvělé partnerství s O2 a poskytnout divákům možnost sledovat jedinečné dokumenty z dílny National Geographic nejen v televizi, ale také pomocí nové služby na vyžádání – National Geographic. Stavitelství, příroda, výsledky lidského snažení, vesmír, archeologie, pohledy do budoucna – to je jen několik málo oblastí, do kterých se mohou předplatitelé O2 přenést.,” říká Marlena Pasowski, ředitelka distribuční pobočky pro střední Evropu.

Každý měsíc bude nabídka pořadů obohacena o další tituly. Diváci tak budou mít možnost znovu zhlédnout populární dokumentární série, jakými jsou například Nevlídná planeta nebo Evropa z výšky, u které National Geographic na konci října chystá premiéru třetí série.

Nová dokumentární videotéka je připravena pro zákazníky, kteří O2 TV sledují přes set-top box nebo O2 TV aplikaci na chytrých televizorech LG. Dostupná bude v tarifech O2 TV Bronzová, Stříbrná a Zlatá. Zákazníkům, kterým se knihovna National Geographic nezobrazuje, doporučuje O2 restart set-top boxu.

Soutěž o pobyt na Kanárech

Krásy světa nemusí zákazníci O2 sledovat pouze na obrazovkách. National Geographic a Canarian Travel ve spolupráci s O2 TV přichystali pro nové zákazníky exkluzivní soutěž. Každý, kdo si pořídí O2 TV Stříbrná nebo Zlatá v období od 11. do 24. října 2021, se automaticky dostane do slosování. Výhrou jsou dvě letenky a ubytování na sedm dní na Kanárských ostrovech. Výherce si může sám vybrat, v jakém termínu na španělské ostrovy odletí. Více informací se zájemci mohou dočíst na stránkách o2.cz/televize.

O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologii LTE, jako první v Česku společnost spustila také plnohodnotné 5G. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem digitálního televizního vysílání v Česku.