Novinky: Dvě herní myši a bezdrátová náhlavní souprava z produktové řady AOC GAMING

Praha, 27. října 2021 – AOC, jedna z předních značek v oblasti herních monitorů a IT příslušenství, se svou značkou AGON by AOC, nyní rozšiřuje své portfolio herních periferií o dvě nové myši (AOC GM510 a GM530) a bezdrátová sluchátka (AOC GH401). Každá z těchto myší, vybavená vysoce kvalitními senzory Pixart a promyšlenými konstrukčními funkcemi, včetně přizpůsobitelného RGB podsvícení Light FX, je skvělým doplňkem k inventáři začínajících, běžných i hardcore hráčů. A pro hráče, kteří chtějí při komunikaci se svými spoluhráči být nerušeni kabely, je určena herní náhlavní souprava GH401 s bezdrátovou technologií 2,4 GHz, která díky 50mm neodymovým měničům nabízí čistý a poutavý zvuk s podporou basů.

AOC GM530 s 2zónovým RGB osvětlením, povrchovou úpravou šetrnou k pokožce a silikonovými bočními úchyty (vlevo)

 AOC GM510 s RGB osvětlením a voštinovým vzorem pro extra lehkost (uprostřed)

Bezdrátová herní sluchátka AOC GH401 produkující bohatý hi-fi zvuk (vpravo)

Než se jakýkoliv dobrodruh v pokročilé úrovni hry vydá do žaláře, aby zabil skřety a draky, musí se ujistit, že začaruje své vybavení, doplní lektvary a zvýší úroveň své postavy, stejně jako dnešní hráči, kteří se také spoléhají na špičkové herní vybavení při své hře. Ergonomická a lehká myš, která se pohodlně vejde do ruky uživatele, je klíčová pro přesné zásahy v rozsahu 360° v hot-drop zóně. Jako hlavní ovládací zařízení v hraní PC her jsou herní myši primární zbraní hráčů, kterou je třeba volit moudře.

Přesnost na dosah ruky s myší AOC Gaming

Teprve nedávno bylo celé herní portfolio AOC sjednoceno pod zastřešující značku „AGON by AOC“ a slouží hráčům všech úrovní ve třech kategoriích – dobrodruzi základní úrovně (AOC GAMING), ambiciózní hrdinové (AGON) a profesionální legendy (AGON PRO).

Portfolio herních periferií AGON by AOC již obsahuje tři herní myši pro různé úrovně dovedností. Pro základní úroveň je určena GM200, pro střední úroveň pak GM500 s certifikací NVIDIA Reflex pro extra nízkou latenci. Třetí je pak prémiová myš AGON AGM700 s odnímatelnými závažími pro jemné doladění. 

Nově se připojují k herním myším řady 500 v kategorii AOC GAMING modely GM530 a GM510. AOC GAMING GM530 je vysoce ergonomická myš pro praváky s dvojitými vstřikovanými silikonovými bočními úchyty, které hráčům pomáhají držet myš na místě a sledovat svůj cíl v lobby profesionálních her, kde musí být obzvlášť přesní. Její špičkový snímač Pixart PMW3389 má skutečné rozlišení 16 000 DPI. Myš využívá spínače Kailh pro výjimečnou „klikací“ zpětnou vazbu a rychlé reakce s vysokou trvanlivostí (testováno na 80 milionů kliknutí), což ocení profesionální hráči. K pokožce příjemný matný UV povlak na předním povrchu je pohodlný a skvělý na dotek. Kromě primárních tlačítek (levé/pravé) a tlačítka na kolečku, využívá AOC GM530 také dvě tlačítka palce vlevo a dvě další tlačítka pod kolečkem. Tlačítka jsou plně přizpůsobitelná díky softwaru AOC G-Menu, který také umožňuje synchronizaci dvou charakteristických RGB zón myši s RGB osvětlením Light FX se zbytkem ekosystému AGON. GM530 je dodávána s opleteným kabelem a pozlaceným USB konektorem.

GM510 je myš pro praváky s unikátním voštinovým vzorem, díky čemuž je velmi lehká a váží pouhých 58 g (bez kabelu). Vzhledem k tomu, že je myš tak lehká, nevyžaduje téměř žádné úsilí, aby se s ní pohybovalo rychlými reflexy v napjatých situacích, které někdy rozhodují mezi vítězstvím nebo porážkou v soutěžních FPS titulech. Provedení s odvětrávanou skořápkou také snižuje pravděpodobnost, že se ruka zpotí a pak klouže, což je ideální během horkých letních dní. Stejně jako GM530 používá i GM510 trvanlivé (životnost 80 milionů kliknutí), hmatové a pohodlné spínače Kailh a stejný špičkový snímač Pixart pro přesné sledování pohybu, a to i během manévrů s vysokou akcelerací. Šest tlačítek (včetně dvou tlačítek pro palec) lze plně přizpůsobit softwaru AOC G-Menu a jednu zónu RGB lze synchronizovat také s jiným zařízením AGON.

Poslechněte si kroky hrdinů s náhlavní soupravou GH401 od AOC GAMING

Značka AGON by AOC uvedla v březnu na trh dvě kabelové herní náhlavní soupravy, GH200 s 3,5mm jackem a stereo zvukem a GH300 s USB připojením a 7.1 virtuálním prostorovým zvukem. Obě náhlavní soupravy využívají 50mm neodymové měniče, které poskytují bohatý a čistý zvuk ve frekvenčním rozsahu 20 Hz – 20 kHz.

Nyní pro hráče, kteří hledají větší svobodu pohybu během intenzivních her, nabízí AGON by AOC nový bezdrátový herní headset AOC GAMING GH401, který využívá bezdrátovou technologii 2,4 GHz dosahující do vzdálenosti až 10 metrů. Pokud není vyžadováno bezdrátové připojení, lze jej také připojit pomocí 3,5mm stereofonního konektoru, což z něj činí krále obou světů. Vestavěná baterie dokáže poskytovat zvuk po dobu 17 hodin (při nastavení hlasitosti na 50 %) a lze ji nabíjet pomocí moderního připojení USB-C. GH401 je také vybaven stejným 50 mm neodymovým měničem chváleným za čistý a věrný zvuk a je vybaven stejným pohodlným koženkovým proteinovým povlakem a paměťovou pěnou jako GH200 a GH300, takže je vhodný pro dlouhá herní sezení. Odnímatelný mikrofon, s funkcí potlačení zvuku v pozadí, lze nastavit pro pohodlí uživatele a optimální vzdálenost, aby řeč byla co nejčistší. Integrované ovládací prvky zároveň nabízejí snadný přístup k tlačítkům ztlumení a hlasitosti. GH401 je kompatibilní s PC, PS4 a PS5.

Herní myši AOC GM530 a GM510 budou dostupné od listopadu 2021 za stejnou doporučenou koncovou cenu 1159 Kč (44,90 Eur).

Herní náhlavní souprava AOC GH401 bude také dostupná od listopadu 2021, za doporučenou koncovou cenu 2059 Kč (79,90 Eur).

O společnosti AOC

Společnost AOC, která byla založena v roce 1967, je přední světovou značkou v oblasti monitorů a IT příslušenství a dceřinou společností TPV Technology Limited, největšího výrobce LCD na světě. Komplexní portfolio AOC nabízí perfektní monitor pro každou potřebu, ať už pracovní nebo osobní. Monitory AOC nabízejí vynikající zážitek ze sledování zabalený do vynikajících designů.

Sub-značka AOC, AGON by AOC, nabízí jedno z nejsilnějších portfolií vysoce výkonných herních monitorů na světě a kompletní ekosystém herního příslušenství seskupeného do tří kategorií: AOC GAMING pro běžné hráče, AGON pro soutěžní hráče a AGON PRO určenou pro nadšence do esportů a profesionální esportovce. Od roku 2020 je AGON by AOC jednou z předních značek v oboru herních monitorů a nejlepší volbou hráčů z celého světa.
Další informace najdete na oficiálních stránkách AGON by AOC nebo sledujte AGON by AOC na Facebooku, Twitteru nebo Instagramu.