ČMAPM spojila síly se investiční skupinou Reflex Capital, společně podpoří start-upy českých podnikatelek

Českomoravská asociace podnikatelek a manažerek (ČMAPM) začala spolupracovat s investičním fondem Reflex Capital SE. Cílem partnerství je vytipovat napříč Českem zajímavé startupy a projekty a pomoci jim k růstu. Oba subjekty představí svou spolupráci na konferenci Podnikání žen v měnící se době, která se bude konat 11. listopadu od 13 do 16 hod. „Tam kde ČMAPM spolupracuje s US Market Access Center a jejich programem pro podporu žen, který umožňuje podnikatelkám rozvíjet jejich podnikání (mentoruje je a pomáhá v začátcích), tam my umíme naskočit v druhé fázi. V momentě, kdy zakladatelka již nastartovala business nebo vyvinula produkt a potřebuje dále růst, rozšiřovat kapacity či expandovat. V tomto momentu umíme projednat, posoudit a připravit funding,“ říká Zdena Macháčková z Reflex Capital.

„Oceňuji, že tak silný partner, jakým je společnost Reflex Capital, projevila zájem o spolupráci s asociací. Zakladatel Mall.cz Ondřej Fryc, který založil Reflex Capital, patří k nejúspěšnějším českým podnikatelům. Vážím si toho, že se svým týmem bude svým know-how přispívat k růstu českých podnikatelek,“ uvedla prezidentka ČMAPM Kateřina Haring. „Asociace bude v kontextu partnerství s Reflex Capital fungovat jako styčný bod pro zájemkyně a zájemce o spolupráci, projekt je otevřený nejen našim členkám, ale i dalším zájemcům,“ doplnila.

První představení partnerství proběhne 11. listopadu na konferenci Podnikání žen v měnící se době. Za ČMAPM na ní vystoupí Kateřina Haring, za Reflex Capital Eduard Míka. Hovořit budou i další hosté z řad českého i zahraničního podnikatelského prostředí, například Kamil Čermák z ČEZ nebo prezidentka mezinárodní asociace podnikatelek (FCEM) Marie Christine Oghly. Tématem konference jsou nové výzvy pro firmy optikou velkých společností a dozvuky dopadů pandemie covid-19. Konferenci bude možné sledovat živě přes stream, který zašleme v případě zájmu. Prosím, napište nám na office@cmapm.cz. Pozvánku na konferenci naleznete níže.

O ČMAPM

Českomoravská asociace podnikatelek a manažerek byla založena jako dobrovolné profesní sdružení v roce 1995 a dnes sdružuje na 150 podnikatelek. Za 25 let své existence pomohla tisícům podnikatelek v profesním vzdělávání a růstu prostřednictvím nabídky individuální podpory, kurzů, konferencí a projektových aktivit. V České republice ČMAPM spolupracuje s podnikatelskými subjekty, ale také se státními organizacemi na úrovni státní správy i samosprávy. V zahraničí ČMAPM spolupracuje mimo jiné s Celosvětovou asociací podnikatelek a manažerek FCEM, v níž Kateřina Haring působí jako místopředsedkyně pro oblast Evropy. Další informace o aktivitách ČMAPM naleznete na jejím webu.