Radka Novak jmenována mezinárodní partnerkou Cushman & Wakefield

Realitněporadenská společnost Cushman & Wakefield jmenuje Radku Novak z týmu kancelářských nemovitostí mezinárodní partnerkou. 

Radka Novak, vedoucí týmu pronájmu kancelářských prostor pro region střední a východní Evropy ve společnosti Cushman & Wakefield, byla jmenována mezinárodní partnerkou.  

Radka Novak má vice než 20 let zkušeností v realitním sektoru a patří k nejrespektovanějším odborníkům na českém trhu. Od roku 2008 působí ve společnosti Cushman & Wakefield, kde úspěšně vede špičkový tým zaměřený na kancelářský segment. Poskytuje poradenství nejvýznamnějším mezinárodním kancelářským nájemcům. Věnuje se také koncepčním řešením developerských projektů či vytváření efektivních strategií pro (re)positioning projektů za účelem zvýšení hodnoty nemovitostí. Ráda přitom využívá své zkušenosti získané během desetiletého působení u mezinárodního developera Skanska. 

V nové roli plánuje Radka Novak ve všech zemích CEE sjednotit kvalitu poskytovaných služeb a reportingu na trhu kancelářských prostor, zlepšit sdílení zkušeností z jednotlivých zemí a nastavit fungování a procesy pro jeden silný region. Zaměří se především na rozvoj spolupráce se společnými regionálními klienty z řad nájemců i vlastníků nemovitostních portfolií. 

Volný čas Radka Novak ráda tráví s rodinou, nejlépe v přírodě a ve společnosti zvířat, která jsou její velkou láskou. Relaxuje také při sportu, hraje tenis, jezdí na kole a cvičí jógu.

O Cushman & Wakefield

Společnost Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) je předním světovým poskytovatelem realitních služeb, které ve výjimečné kvalitě dodává nájemcům i vlastníkům nemovitostí. Cushman & Wakefield je jednou z největších firem v sektoru komerčních nemovitostí: zaměstnává na 50 000 lidí ve 400 pobočkách v 60 zemích světa. V roce 2020 dosáhly příjmy společnosti 7,8 miliardy dolarů, a to díky aktivitám v oblasti správy budov, nemovitostí a projektů, pronájmu, investičních trhů, oceňování nemovitostí a dalších služeb. Více informací naleznete na www.cushmanwakefield.com nebo sledujte náš Linkedin, Facebook, Twitter a Instagram.