Vyhrajte nad malým i velkým prádlem s novými pračkami a pračko-sušičkami Hisense

Listopad- Možná, že právě teď hledáte novou pračku nebo uvažujete nad kombinací pračky se sušičkou v jednom spotřebiči, abyste se zbavili nevzhledných sušáků v koupelně, předsíni či v ložnici. Na trh právě přicházejí nové úsporné a všestranné pračky a pračko-sušičky od osvědčeného výrobce domácích spotřebičů a techniky, společnosti Hisense. Překvapí v mnoha směrech: tichým chodem, systémem proudu vody Pure Jet, automatickým dávkováním prostředku, pauzou pro přidání zapomenutého prádla nebo automatickým čištěním. A nadchnou nejen sportovně založené rodiny. 

Tichý, spolehlivý a ekonomický Invertorový motor

Dopřejte si ticho a klid, i když zrovna perete. Nové pračky a pračko-sušičky Hisense jsou poháněné tichým a účinným invertorovým motorem. „Oproti klasickému motoru využívá jiný princip rotace bubnu, takže zajišťuje plynulejší chod s minimálním třením, spotřebuje méně elektřiny a pomaleji se opotřebovává,“ uvádí Rok Omladič, odborník společnosti Hisense. A s hladinou hluku na úrovni 56 dB během praní a 71 dB během odstřeďování můžete klidně prát i v noci, aniž byste vzbudili děti nebo sousedy. Motor je navíc skutečně velmi úsporný – můžete si vybrat i spotřebiče z vynikající třídy B podle nového systému energetických štítků. Takže vás už nepřekvapí účet za elektřinu. Na spolehlivý invertorový motor je poskytována nadstandardní 10letá záruka.

Pure Jet

„Nové spotřebiče využívají systém silného, rychlého proudu vody Pure Jet, který zaručuje rychlé a dokonalé rozpouštění pracího prostředku, dokonalé odstranění nečistot i účinné máchání,“ dodává Rok Omladič. 

Prádlo proto bude pokaždé dokonale čisté prádlo a bez zbytků detergentů, navíc s nižší spotřebou vody i energie. A to i při extra krátkém 15minutovém pracím cyklu, s nímž zvládnete vyprat během poločasové pauzy. 

Auto Dose

Nejste si jistí, jaké množství tekutého pracího prostředku nebo aviváže použít? S tím už si hlavu lámat nemusíte. Systém automatického dávkování Auto Dose, který najdete u nejvyšších modelů praček Hisense, upraví množství vždy podle situace. Vaše prádlo dostane přesně tolik péče, kolik potřebuje, a vy nespotřebujete ani o mililitr prostředku víc, než je nutné. Většinou totiž dáváme pracího prostředku víc, než je nutné, a právě to nesvědčí pokožce, přírodě, a vlastně ani peněžence. Navíc nemusíte myslet na dávkování při každém praní, protože dávkovací box pojme prostředek až na 14 pracích cyklů. 

Přidejte prádlo v průběhu praní

Pustili jste pračku, a pak jste zjistili, že jste na něco zapomněli? To je situace, kterou jistě každý velmi dobře zná. Naštěstí to s funkcí „zastav a přidej“ není vůbec žádný problém. Zkrátka zastavíte pračku, vhodíte mezi ostatní prádlo třeba zapomenutou ponožku a pokračuje se jednoduše dál, aniž byste museli ztrácet cenné minuty čekáním na odblokování bubnu. 

Buben se vzorkem sněhové vločky 

Vnitřek bubnu je posetý plastickým vzorkem Snow Flake, který připomíná sněhovou vločku. Prádlu je tak poskytována jemná „masáž“, která jednotlivé kousky oblečení důkladně zbaví nečistot, a zároveň je při tom načechrá. Odolné skvrny budou pryč a choulostivé tkaniny zůstanou chráněné. 

Baby Care: čistota bez kompromisů

Především rodiny s malými dětmi ocení speciální program Baby Care, který sterilizuje kojenecké prádlo nebo dětské oblečení při vysokých teplotách (95 stupňů). Využívá také opakované vymáchání, aby se prádlo zbavilo všech zbytků pracího prášku, který by mohl podráždit citlivou dětskou pokožku. 

Program pro automatické čištění bubnu Drum Clean

Jen z dokonale čisté pračky můžete vytáhnout opravdu čisté prádlo. Během programu pro automatické čištění se při teplotě 95 °C odstraní z povrchu bubnu zbytky pracího prášku, aviváže a textilních vláken. Výsledkem bude perfektně fungující pračka bez nepříjemných pachů, která vám vydrží ještě déle, i dokonale čisté a voňavé prádlo. 

Moderní design

Nové pračky a pračko-sušičky jsou nejen účinné a spolehlivé, ale i krásné na pohled. Upoutají elegantním designem s velkými černými dvířky a otvorem o průměru 34 cm pro pohodlné vkládání prádla. Díky velkému displeji nastavíte snadno a rychle zvolený program a po celou dobu praní budete mít přehled, v jaké fázi cyklu se pračka nachází a kolik času zbývá do konce praní.  

Produktové tipy

Pračka s nadprůměrnou kapacitou zabraňuje plýtvání pracím prostředkem

Nová tichá pračka Hisense WFQR1014EVAJM zvládne i opravdu velké prádlo. Se svojí kapacitou až 10 kg se hodí i do opravdu početných domácností, nebo tam, kde je potřeba třeba kvůli alergikům udržovat v naprosté čistotě i objemné prádlo, jako jsou lůžkoviny. Skvělý je i systém Auto Dose pro automatické dávkování pracího prostředku až na 14 pracích cyklů bez plýtvání detergentem nebo možnost vložit zapomenuté prádlo. O dokonale čisté prádlo zbytků detergentů se postará systém silného, rychlého proudu vody Pure Jet, a to i při krátkém pracím cyklu; šetrnou péči textiliím poskytne unikátní tvar bubnu Snow Flake. Na velkém a přehledném LED displeji si můžete vybrat až z 15 programů včetně těch pro delikátní textilie, sportovní oblečení, extra rychlé čtvrthodinové praní nebo program Baby Care pro sterilní čistotu kojeneckého prádla. Nechybí ani program pro automatické čištění bubnu Drum Clean. S funkcí odloženého praní nastavíte pračku třeba před odchodem do práce nebo na trénink a po návratu na vás bude čekat právě vyprané prádlo. Na tichý a úsporný invertorový motor je poskytována prodloužená záruka 10 let. Doporučená cena pračky ve velmi úsporné třídě B podle nového systému štítků je 15 990 Kč.

Účinná a úsporná pračko-sušička i s parním praním

I nová tichá pračko-sušička Hisense WDQY1014EVJM využívá svůj objem naplno a ohromí velkou kapacitu až 10 kg při standardní šířce 60 cm a hloubce 61 cm. Nabídne v jednom spotřebiči, který se vejde i do běžné koupelny, služby velké pračky i sušičky. Má kontrolu stability při ždímání, takže se zaručeně ani nehne. O dokonale čisté textilie bez zbytků detergentů se postará systém silného, rychlého proudu vody Pure Jet; šetrnou péči i těm nejjemnějším kouskům z vašeho šatníku zaručí inovativní tvar bubnu Snow Flake. Na dobře čitelném LED displeji můžete vybírat až z 15 programů včetně stále žádanějšího parního programu Pure Steam pro extra čistotu a nezmačkané prádlo, které bude tak měkké a jemné, jako by bylo nové. Navíc bez jakýchkoliv nepříjemných pachů. Praktický je i extra rychlý 15minutový program, antialergenní program nebo speciální program Baby Care pro sterilní čistotu kojeneckého prádla. A až budete spěchat, vytrhne vám trn z paty funkce Quick & Dry – za pouhou hodinu můžete mít čistý a usušený zhruba 1 kg prádla. Zapomnětlivce potěší i možnost dodatečně přidat opomenuté kousky prádla.  Nechybí ani program pro automatické čištění bubnu Drum Clean nebo možnost odloženého startu. Na tichý a úsporný invertorový motor je poskytována prodloužená záruka 10 let. Doporučená cena pračko-sušičky ve velmi úsporné třídě B podle nového systému štítků je 13 990 Kč.

O společnosti:

Skupina Hisense je předním celosvětově působícím výrobcem inovativního sortimentu technologických produktů, které výrazně zasahují do mnoha oborů spotřební elektroniky – konkrétně domácích spotřebičů, klimatizací, mobilních komunikačních zařízení nebo řešení pro infrastrukturu a zdravotnictví. Je čtvrtým největším výrobcem televizorů na světě. Skupina zaměstnává více než 80 000 pracovníků téměř po celé planetě. Tato společnost působí prostřednictvím 54 zámořských obchodních společností, 16 výzkumných center a 16 výrobních závodů ve více než 130 zemích. 

V roce 2018 se společnost Hisense International stala 100% strategickým vlastníkem světové skupiny Gorenje Group. Tato akvizice dále posílila pozici Hisense na evropských trzích a také přinesla řadu synergií ve vývoji a výrobě, provozní efektivitě a distribuci. 

V České republice je společnost Hisense zastoupena od roku 2015. Postavení si postupně buduje nejen v segmentu  televizorů s uhlopříčkou od 32″ až do 100″, vybavených patentovanou technologii ULED a všemi typy tunerů, ale i chladniček, praček a klimatizací. V dubnu roku 2019 převzala společnost Gorenje spol s.r.o. prodejní a marketingové aktivity značky Hisense v České a Slovenské republice s cílem představit a stabilizovat značku Hisense na těchto trzích. 

Hisense je oficiálním sponzorem největšího fotbalového svátku – EURO 2020. Je také oficiálním partnerem prestižního prvoligového fotbalového klubu Paris Saint-Germain a nově i oficiálním partnerem mistrovství světa ve fotbale, které se uskuteční v Kataru v roce 2022.

Více informací: www.hisense.czglobal.hisense.com/