Wedo rozšiřuje svou dostupnost o 100 výdejních míst v distribuční síti Mediaprint & Kapa

Praha 11. listopadu – Logistický operátor Wedo dále rozšiřuje svou dostupnost. Nově zřizuje svá výdejní místa v síti distributora tisku Mediaprint & Kapa. Počet výdejních míst Wedo se tak nově blíží hranici 1200 po celé České republice. Spolupráce je dalším krokem v ohlášeném růstu Wedo, společnost bude i nadále pokračovat ve své expanzi.

Zákazníci si při využití dopravce Wedo budou moci nechat zaslat své zásilky
až na 100 nových výdejních míst. Wedo zřídilo nová výdejní místa v síti distributora Mediaprint & Kapa. „I nadále hledáme různé cesty, jak být klientovi blíž. Spolupráce s Mediaprint & Kapa je významným krokem k rozšíření naší distribuční sítě, nakupující už si mohou své balíky vyzvednout na téměř 1200 výdejních místech,“ uvedl generální ředitel Wedo Daniel Mareš.

Společnost Mediaprint & Kapa je jedním z nejvýznamnějších distributorů tisku v České republice. Více než tisíc tištěných titulů distribuuje do sítě téměř 9000 odběratelů. Mezi její klienty patří jak velké řetězce hypermarketů či čerpacích stanic, tak i drobní lokální prodejci. „Kromě distribuce tisku chceme našim partnerům nabízet i další služby, které jim umožní získávat nové zákazníky a růst. Zároveň chceme více spolupracovat s e-shopy, věříme, že on-line obchody a s nimi navázané přepravní služby mají velkou budoucnost. Spolupráce s Wedo do těchto našich plánů plně zapadá,“ vysvětlil jednatel společnosti Jan Stibůrek.

„I nadále budeme hledat další cesty, jak naši distribuční síť rozšířit – ať už budováním vlastních výdejních míst a boxů či rozšiřováním spolupráce se silnými externími partnery. Prioritou je pro nás rovněž vylepšování zákaznické zkušenosti, naše investice míří také
do technologií a digitálního rozvoje,“ dodal Daniel Mareš.

Wedo chce v nejbližších měsících pokračovat ve svém rychlém růstu. Bude rozvíjet všechny své distribuční kanály, rozšiřovat síť výdejních míst a boxů, budovat nová logistická depa
a modernizovat ta stávající. Další investice zamíří do zkvalitňování zákaznické podpory
a servisu. Celkem v blízké době plánuje Wedo investice v objemu zhruba jedné miliardy korun.

O WE|DO CZ

WE|DO CZ je český logistický operátor, který v současnosti spolupracuje s 300 kurýry, provozuje 1 200 výdejních míst WE|DO Uloženka a nabízí 100 výdejních boxů v Česku i na Slovensku. Jeho dlouhodobou ambicí je maximálně přizpůsobit doručování zásilek zákazníkům a jejich potřebám. Novým vlastníkem společnosti bude po schválení všemi regulačními orgány polská skupina Allegro.