Tyčové aku vysavače Lauben Stick Vacuum 2in1 zatočí s nečistotami bez ohledu na typ povrchu

Česká republika, Praha – 16. listopadu 2021 – Společnost elem6, s. r. o., distributor moderních domácích spotřebičů německé značky Lauben, představuje dva bezdrátové aku tyčové vysavače, s jejichž pomocí je úklid efektivní a rychlý. Lauben Stick Vacuum 2in1 22WB a Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL překvapí svojí lehkostí i výkonem a jasně dokazují, že tento typ vysavačů je stále nenahraditelný.

Uklizený domov není hezký jen na pohled. Čistota rovná se zdraví, a tak je vždy dobré mít po ruce praktického pomocníka, se kterým rychle vyčistíte mnoho druhů povrchů, jako jsou koberce, plovoucí podlahy, dlažba či čalounění. S novými vysavači značky Lauben si ale s lehkostí poradíte i na těžko dostupných místech.

Oba přístroje disponují třístupňovou filtrací s HEPA filtrem. Jejich používání je tak vhodné i v domácnostech, kde žijí domácí zvířata a alergici. Praktické LED osvětlení na hlavicích pomáhá objevovat veškeré nečistoty, a tak žádný kout nezůstane opomenut. Lauben Stick Vacuum 2in1 22WB disponuje univerzální extra plochou hlavicí s motorizovaným kartáčem pro všechny typy podlah a dostane se i pod nízký nábytek. Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL je vybaven hned dvěma typy hlavic s motorizovanými kartáči. Jedna je opatřena speciálním kartáčem na koberce a odstraňování zvířecích chlupů, druhá hravě čistí tvrdé povrchy.

Příslušenství vysavačů Lauben je bohaté. Nechybí praktický nástavec na čalounění a na drobné nečistoty ani štěrbinový nástavec. Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL je navíc vybaven i flexibilní hadicí pro extra nedostupná místa.

Manipulace s oběma typy vysavačů je jednoduchá. Přístroj váží pouze 1,1 kg a není problém jej používat i pro vysávání těžce dostupných míst nad hlavou. Při skladování nezabírají téměř žádné místo a pokud jde o čistění, je snadné a hygienické. Nádobu na nečistoty lze otevřít stiskem tlačítka a vyprázdnit. Filtr se pak čistí suchým hadříkem.

Vysavače Lauben Stick Vacuum 2in1 jsou bezdrátové, přičemž na jedno nabití dokáží pracovat 20–33 minut s ohledem na zvolenou rychlost. Při úklidu nepřekáží žádné kabely a o chod vysavače se stará 2200 mAh baterie, která přístroji dodá výkon až 140 W.

Oba vysavače lze zakoupit na oficiálním e-shopu společnosti Lauben. Lauben Stick Vacuum 2in1 22WB pořídíte již za 1 990 Kč a Lauben Stick Vacuum 2in1 Plus 22BL za 2 890 Kč.

O značce Lauben

Skvěle chutnající, zdravé jídlo má základ v kvalitních surovinách, zdatnosti kuchaře a ve spotřebičích, které pomáhají připravit to nejlepší pro vás a vaši rodinu. Do vaší kuchyně vstupuje s našimi spotřebiči snadnost, pohodlí a jistota, že vaše práce přinese ty nejlepší výsledky. Stejně jako vás baví vaření, tak nás baví přinášet vám pečlivě designované, vyrobené a testované spotřebiče, které jsou přesně takové, jaké mají být: spolehlivé, moderní s intuitivním ovládáním, zaručující, že v kuchyni uvaříte přesně to, co chcete. Výrobcem produktů je Tigmon GmbH.