Hráči World of Tanks získají odměny za odvedenou práci

23. listopadu, 2021 — Hráči World of Tanks si budou moci vyzvednout sbírku odměn jako poděkování za jejich pokračující podporu a čas strávený ve hře.

Za každý rok, kdy je tankista ve hře zaregistrován, obdrží speciální minci, kterou lze vyměnit za 3D styly, univerzální členy posádky s Brothers in Arms jako nulový perk, kousky vylepšeného vybavení a další skvělé vychytávky. Ti, kteří slaví své první výročí, obdrží další minci. Zasloužené odměny také nejsou založeny na přesném datu, kdy se hráč připojil k World of Tanks, ale na roce, ve kterém se zaregistroval, a ti, kteří jsou registrováni déle, získají ještě více odměn!

Všichni hráči, kteří se zaregistrovali před 1. lednem 2021, získají na základě svého milníku sadu dobrot; tyto mohou obsahovat kredity, dluhopisy, exkluzivní prvky přizpůsobení, které připomínají roky služby a další herní předměty. A hráči, kteří se zaregistrovali před 23. listopadem 2021, nebudou opomenuti ani s vlastní sbírkou odměn, které mohou sbírat, včetně osobních rezerv, prémiového účtu a dalších.

Pro veterány, kteří oslaví čtvrtý rok (nebo vyšší) ve World of Tanks, obdrží zbrusu nový německý tank VI. úrovně VK 28.01 s 10,5 cm L/28 a také T-50-2, M24E2, Super Chaffee a Super Hellcat, pokud je ještě nevlastní.

Zasloužené odměny budou k dispozici od 25. listopadu až do listopadu 2022. Další informace najdete na  https://worldoftanks.eu/cs/well-deserved-reward-2021/

###

O World of Tanks 

World of Tanks je první týmová, masivně multiplayerová online akční hra věnovaná válce tanků. Vrhněte se do epických tankových bitev druhé světové války s hráči z celého světa. Váš arzenál zahrnuje více než 600 obrněných vozidel z 11 zemí, vytvořených s pečlivou a historickou přesností.

Web:

O Wargamingu 

Wargaming je oceňovaný vývojář a vydavatel online her se sídlem v Nikósii na Kypru. Wargaming, který funguje od roku 1998, se stal jedním z lídrů v herním průmyslu s 5500 zaměstnanci a kancelářemi po celém světě. Více než 200 milionů hráčů si užívá tituly Wargamingu na všech hlavních herních platformách. Mezi jejich vlajkové produkty patří velmi populární free-to-play hit World of Tanks a strategická námořní akční hra World of Warships.

Oficiální web:wargaming.com