Upvest se blíží ke hranici ¾ miliardy v proinvestovaných objemech, svou nabídku rozšiřuje o projekt Byty U Sluncové za 55,8 mil. korun

Společnost Upvest, provozovatel stejnojmenné platformy pro online investice do developerských projektů, zveřejňuje další investiční příležitost. Jedná se o projekt Byty U Sluncové, developerské skupiny FINEP, v rámci kterého bude zainvestováno 55 800 000 korun. Výstavba je aktuálně již ve fázi stavební realizace a nachází se v ulici U Sluncové, Praha 8 – Karlín.

V rámci projektu bude realizováno 107 bytových jednotek, 105 garážových stání a 82 sklepů. Čistý výnos je pro investory stanoven na 4,7 % ročně a členové investičního klubu mohou do 6. prosince investovat se zvýhodněnou sazbou 4,8 % ročně. Odhadovaná doba splatnosti se pohybuje v rámci 21 měsíců. Úroky budou následně společně s jistinou vypláceny po skončení projektu, který již v tuto chvíli disponuje značnými předprodeji, jež jsou v případě jejich realizace dostačující pro splacení úvěru Upvest.

Fundraising poběží do 17. prosince 2021. K dnešnímu dni Upvest zaznamenal již 275 investic v celkové hodnotě aktuálně přesahující 10 mil. korun z vytyčené částky (55,8 mil. korun). 

Projekt se tímto zařadí mezi 21 příležitostí, jež byly nabídnuty skrze platformu Upvest, a v rámci kterých bylo celkem proinvestováno již téměř 700 000 000 korun.

Vizualizaci projektu naleznete ZDE