Cenově dostupná novinka mezi mobilními telefony, HONOR 50 Lite vstupuje na český trh a přináší mimořádnou rychlost nabíjení

HONOR 50 Lite nabídne super rychlé nabíjení 66W SuperCharge, stylový design s úzkým rámečkem. To vše za velmi dostupnou cenu!

A picture containing text, electronics

Description automatically generated

[1. prosince, Praha] HONOR oficiálně startuje prodej zcela nového modelu HONOR 50 Lite. Ten nabídne 4300mAh velkou baterii, 66W super rychlé nabíjení HONOR SuperCharge a 6.67palcový HONOR FullView Display, nebo také inteligentní displej pro rozložení barev a profesionální hardwarové funkce pro ochranu očí. HONOR 50 Lite je k dispozici na platformě Android 11 s komplexní nabídkou Google služeb (Google Mobile Services). Nový HONOR 50 Lite je ode dneška dostupný na více jak 300 prodejnách po celé České republice jen za 7 990 Kč s kapacitou 128 GB.

Bezstarostný život se super rychlým nabíjením HONOR SuperCharge

Jednočlánková 4300mAh baterie s dvojitou smyčkou přináší dlouhodobou životnost a zároveň celodenní výdrž bez nutnosti nabíjení. To zajišťuje možnost využívat telefon nepřetržitě po celý den. Velkou výhodou je také super rychlé 66W nabíjení HONOR SuperCharge, které dokáže doplnit 40 % baterie za pouhých 10 minut a 100 % dokonce za 39 minut. Uživatelé tak mohou po celý den bez starostí surfovat na internetu, dívat se na filmy nebo hrát hry a v případě nutnosti doplnění energie stačí pár minut, třeba jen během ranní hygieny. 

HONOR FullView displej for an Immersive Viewing Experience

HONOR 50 Lite má 6.67palcový displej s ultratenkým 1.05mm rámečkem, který zajišťuje 94.4% poměr velikosti displeje k tělu telefonu. Zároveň má pokrytí barevného gamutu DCI-P3 a inteligentní barevné rozlišení, tzv. True Color, které automaticky upravuje barvy podle prostředí a zvyšuje jejich přesnost. Zákazníci se tak mohou těšit na ohromující vizuální efekty, vylepšený jas a reálné barvy.

Prémiová výbava fotoaparátu 

HONOR 50 Lite nabídne na zadní straně prvotřídní čtyři fotoaparáty ve své třídě včele s 64Mpx hlavní kamerou, 8Mpx širokoúhlou kamerou, 2Mpx makro kamerou a 2Mpx hloubkovou kamerou. 

Hlavní 64Mpx kamera zákazníkům nabízí možnost zachytit každý moment v dechberoucích detailech. Širokoúhlá 8Mpx kamera má 106o úhel a f/2.4 clonu, která uživatelům umožňuje zachytit v záběru více lidí, nebo rozsáhlé přírodní scenérie. 2Mpx makro kamera naopak zachytí drobné detaily a při zaostření oživí i ten nejmenší objekt, zatímco 2Mpx kamera v režimu na výšku zajistí vylepšenou hloubku i vylepšený hlavní objekt fotografie. 

Profesionální funkce ochrany zraku

HONOR 50 Lite je vybavený displejem pro ochranu očí na hardwarové úrovni s certifikací TÜV Rheinland Low Blue Light, která snižuje podíl škodlivého modrého světla a minimalizuje namáhání a únavu očí. Uživatel si tak může naplno užívat sledování filmů, seriálů či jiného audiovizuálního obsahu i po delší době. 

Spousta místa pro všechny soubory

HONOR 50 Lite má 128GB paměť a uživatelům tak nabízí dostatek místa pro všechny jejich potřeby, jako třeba 11 000 a více písniček, přes 28 000 obrázků nebo více jak 440 HD videí.  

Cena a dostupnost

Na českém trhu je HONOR 50 Lite dostupný ve dvou barevných provedení Deep Sea Blue a Midnight Black za velice příznivou cenu, jen 7 990 Kč.  Zákazníci mohou smartphone zakoupit na více jak 300 prodejnách po celé České republice.

Pro více informací prosím navštivte oficiální stránky HONOR na www.hihonor.cz

###

HONOR se zavázal stát se globální technologickou špičkou a vybudovat portfolio chytré domácnosti, které bude dostupné pro každého a bude tak vylepšovat každodenní život ve společnosti. Dnes má HONOR více jak 10 000 zaměstnanců, z nichž více jak 50 % tvoří výzkum a vývoj (R&D), 4 vývojové instituce, přes 100 inovačních laboratoří po celém světě a podal už přes 5 500 žádostí na patent. Velmi rychle etabloval také přes 30 strategických partnerství se světovými špičkami jako Microsoft, Google, Intel, Qualcomm apod., se kterými společně vyvíjí inovativní řešení v rámci softwaru i hardwaru a dokáže tak zajistit produkci mobilní technologie od začátku až do konce. 

Sledujte HONOR na sociálních sítích:

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK

YouTube: https://bit.ly/honor-cz-sk-youtube

TikTok: https://www.tiktok.com/@honor_czsk