S novým MateBookem 14s v barvě Spruce Green zazáříte v davu

Huawei MateBook 14s je součástí DNA Huawei PC a představuje špičku v oblasti estetiky, inovací a chytrých technologií. Zcela nový notebook má nejen vysoce sofistikované, důmyslné a kompaktní tělo, ale je k dispozici také v nové, zářivé barvě Spruce Green. Krásná nová zelená barva je výjimečně prémiová a povyšuje notebook na stylový doplněk, který oživí každé nudné pracoviště. 

Zelená je dobrá

Název barvy byl inspirován jedním z nejstarších druhů stromů na světě – smrkem štětinatým. Stejně jako jeho jmenovec, i Spruce Green představuje neúprosnou sílu života. Tato specifická barevnost byla také inspirovaná starověkými malbami. Obrazy, které zachycují scenérii i emoce. Zelená barva vždy reprezentovala přírodu, už ve starověkých krajinomalbách se používala k zobrazení přírody. Barvu Spruce Green lze použít k zobrazení všeho od kvetoucích borovic po smuteční vrbu. Tento odstín zelené přesahuje čas a umožňuje nám vydávat svědectví o zeleni ve stejně živé intenzitě, jako tomu bylo před tisíci lety. Přes to všechno tato všestranná, živá barva doplňuje technologické produkty, i když jsou svou povahou opačné.

Inovace i pocta

Od smartphonů po počítače, od reproduktorů po sluchátka, společnosti Huawei není cizí sladění barev s produkty. Před Spruce Green, Huawei MateBook X Pro debutoval s barvou Emerald Green, která byla zákazníky velmi dobře přijata. 

Ve srovnání s jemnější Emerald Green je Spruce Green stejně jedinečná a dokáže vyjádřit vitalitu, kterou zelená barva představuje. Jako její předchůdce, ale nabývá ještě svěžejšího a živějšího vzhledu. S notebookem v barvě Spruce Green se bezpochyby ocitnete v centru pozornosti. Barevné provedení, které je vyrobeno oxidačním procesem, vytváří duhový efekt na kovové šasi, což notebooku dodává jiný odstín zelené za různých světelných podmínek. Z dálky je toto barevné provedení okamžitě rozpoznatelné a zblízka můžete naopak ocenit různé vrstvy efektů. Ať už pracujete v kanceláři nebo na vlastní pěst, díky tomuto barevnému provedení budete vyčnívat z davu, 

Design byl vždy o vytváření věcí s ohledem na lidské estetické standardy. Důkazem toho je dechberoucí design Huawei MateBook 14s, který je výsledkem nejen bezmezné vášně, kterou bezpočet designérů Huawei chová pro produktový design, ale také jejich urputné honby za krásou.

Displej, který nadchne každého hráče

Další novinkou na trhu je Huawei MateView GT 27”, který se vyznačuje zlatou herní velikostí 27 palců, rozlišením obrazovky 2560 x 1440 a poměrem stran 16:9, což je nejen hvězdné pro hráče, ale také snadno uspokojí všechny potřeby běžných uživatelů. Monitor Huawei MateView GT 27” podporuje 90% barevný gamut P3 a 8bitovou barevnou hloubku, stejně jako profesionální přesnost barev ΔE <2, které jsou věrnější kopijí toho, co tvůrci obsahu zamýšleli. 

U MateView GT 34” vás okouzlí rozlišení 3440 x 1440 v poměru stran 21:9 a v případě MateView GT 27” získáte poměr stran 16:9 a rozlišení obrazovky 2560 x 1440. Monitor 1500R zároveň poskytuje hráčům jedinečnou výhodu. Díky svému zakřivení umožňuje uživatelům lépe využívat periferní vidění s minimální ztrátou hran. 

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.