HONOR slaví 1. výročí samostatné značky

Značka odhalila plány a nové produkty na příští rok

[Shenzhen, Čína, 16. prosince, 2021] – HONOR, jeden z předních výrobců chytrých zařízení, dnes oslavil první rok jako samostatná globální značka. Společně s více než 180 miliony fanoušky, partnery z odvětví, HONOR zhodnotil rok 2021.

„Díky podpoře fanoušků a partnerů za celý poslední rok dokázal HONOR překonat všechny překážky a ve velmi krátkém čase pokrýt velmi široký rámec prémiové i cenově dostupné technologie, kterou zpřístupnil všem uživatelům po celém světě,“ uvedl George Zhao, CEO HONOR Device Co. Ltd. „Jsem opravdu pyšný na pokroky, které jsme představili, stejně jako odhodlání a zápal mých kolegů. Mám velkou radost ze spolupráce s globálními partnery, předními špičkami v odvětví. Bylo opravdu úžasné sledovat, jak vytváříme společnou budoucnost.“

Obrázek

Vývoj ikonického technologického brandu

Hlavním misí HONOR bylo se stát globálním technologickým brandem, který vytváří chytrý svět dostupný všem a propojuje tak lidi po celém světě.

Vývoj technologie komunikační sítě 5G a 6G neuvěřitelně navýšilo množství informací, které se dají přenášet. Umělá inteligence přinesla nekonečné možnosti, otevřela novou éru interkonektivity a integrace fyzického a virtuálního světa opravdu pro každého z nás. HONOR tak představil v roce technologii „HONOR Multi-screen Collaboration”, která dokáže pracovat s různými scénáři a je součástí dlouhodobé vize HONOR 1+8+N strategy. Užijete si tak opravdu jednoduché a rychlé propojení chytrých telefonů, notebooků, tabletů, hodinek, sluchátek, chytrých obrazovek a dalších zařízení. 

Navíc, HONOR za poslední rok navázal strategická partnerství s více jak 30 globálními špičkovými partnery jako AMD, Intel, MediaTek, Microsoft and Qualcomm. Na konci srpna HONOR uvedl MagicBook 16, který s nejnovějším upgradem Microsoft Windows 11 od prosince tohoto roku díky multi-screeningu navíc nabízí ještě větší efektivitu, ať už vytváříte cokoli. Jednoduše tak přetahujete nebo pracujete se soubory z mobilu na počítači. Když se podíváme do budoucna, HONOR dál pokračuje ve vytváření chytrého propojeného ekosystému i díky nově uvedeným produktům s přelomovou technologií. 

Nově uvedené produkty přivádí i více širší cílovou skupinu zákazníků

HONOR se v říjnu tohoto roku představil jako globální brand uvedením prvního produktu dostupného po celém světě, HONOR 50. HONOR 50 má ve výbavě GMS a je také první smartphone s mobilní platformou Qualcomm SnapdragonTM 778. 

Navíc v nádherném designu a inovativními vychytávkami pro vlogování nastavuje nový benchmark ve své kategorii. HONOR 50 se prodává ve více jak 40 zemích po celém světě s podporou globálních distribuční sítě včetně řetězců kamenných obchodů i operátorů jako Amazon, Esprinet, Fnac, Orange, Telcel, Telefonica nebo Vodafone.

Obrázek

„Díky online i offline kanálům jsme byli schopní expandovat naši nabídku k ještě více zákazníkům,“ dodává George Zhao. „Vážíme si důvěry všech našich prodejců po celém světě a těšíme se na představení ještě mnohem více produktů v roce 2022. A než se rozloučíme s tímto rokem, je mi velkým potěšením s vámi dnes sdílet uvedení posledního produktu tohoto roku. Je jím nový přírůstek populární série X, HONOR X30, který bude uveden tento měsíc v Číně.“

HONOR X30 se pyšní 120Hz displejem s vysokým rozlišením a 6,81“ obrazovkou se super zaoblenými hranami 1,05mm. Uvnitř přichází v balíčku s 4800mAh baterii pro celodenní výdrž, navíc je mnohem tenčí a lehčí než předchozí generace. Váží pouhých 189 g a na tloušťku má jen 8,05 mm. Je poháněný mobilní platformou Qualcomm Snapdragon 695 5G, dosahuje tak 15 % CPU a 30 % GPU navýšení výkonu oproti předchozím verzím. 

K výročí značky HONOR a 1. narozeninám jako samostatného brandu popřáli fanoušci a partneři po celém světě. Podívejte se na video: 

HONOR Club je silnou základnou fanoušků po celém světě 

HONOR dlouhodobě podporuje inspirativní a designové talenty a podporuje tak umění s technologickým světem. Do poslední celosvětové designové soutěže 2021 HONOR bylo přihlášeno přes 5 000 uměleckých prací od designérů z Asie, Evropy, Afriky i Ameriky. Znovu se tak ukázalo, že propojením umění a technologií vznikají opravdové mistrovské kousky. 

Dál pokračuje světová soutěž HONOR Magic Moments Awards, kde se mohou hlásit všichni z celého světa se svými nejhezčími fotografiemi nebo videy. Za 70 dní dorazilo přes 200 tisíc obrázků z 8 různých tematických kategorií. 

HONOR překonal velké výzvy, aby tento rok znovu představil nové technologie. Značka chce tak inspirovat všechny po celém světě, aby se nebáli překonat všechny náročné překážky, které nám poslední rok 2021 přichystal. Proto právě vydává video s podtitulem HONOR Your Smile:

https://www.hihonor.com/global/events/honor-anniversary/

###

HONOR je zpět v plné síle a plánuje se stát globální technologickou ikonou

HONOR se zavázal stát se globální technologickou špičkou a vybudovat portfolio chytré domácnosti, které bude dostupné pro každého a bude tak vylepšovat každodenní život ve společnosti. Dnes má HONOR více jak 10 000 zaměstnanců, z nichž více jak 50 % tvoří výzkum a vývoj (R&D), 4 vývojové instituce, přes 100 inovačních laboratoří po celém světě a podal už přes 5 500 žádostí na patent. Velmi rychle etabloval také přes 30 strategických partnerství se světovými špičkami jako Microsoft, Google, Intel, Qualcomm apod., se kterými společně vyvíjí inovativní řešení v rámci softwaru i hardwaru a dokáže tak zajistit produkci mobilní technologie od začátku až do konce. 

Sledujte HONOR na sociálních sítích:

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK

YouTube: https://bit.ly/honor-cz-sk-youtube

TikTok: https://www.tiktok.com/@honor_czsk