Polaris spolupracuje se hrou Battlefield 2042, aby hráčům zprostředkoval virtuální zážitek s terénními vozidly

Praha (17. prosince 2021) – Značka Polaris oznamuje partnerství s nejnovější videohrou Battlefield 2042™ od EA®. Díky této spolupráci, která je první svého druhu, se Polaris stal oficiálním partnerem společnosti EA®. Hráči mohou v rámci hry ovládat čtyřkolku Polaris Sportsman, která je představena ve strhujícím traileru, jenž spojuje virtuální svět hry s jízdou v reálném světě.

„V Polarisu jsme nadšeni do produktů, které umožňují jak práci, tak zábavu v přírodě. Naše partnerství se hrou Battlefield 2042™ přináší tuto vášeň z reálného života do virtuálního světa,“ říká Holly Spaethová, ředitelka oddělení Corporate Branding and Partnerships společnosti Polaris. „Vzhledem k tomu, že herní průmysl roste a diverzifikuje se, umožňuje nám toto partnerství oslovit nové i stávající publikum autentickým zážitkem se značkou Polaris.“

Partnerství mezi společnostmi Polaris a EA® je v současné době obzvláště důležité, protože se očekává, že v nadcházejících letech budou motorové sporty i hry dále růst. Ve skutečnosti se odhaduje, že herní průmysl dosáhne do roku 2023 hodnoty 200 miliard dolarů, zatímco kategorie motorových sportů by měla do roku 2027 překročit hranici 25 miliard dolarů.   

Další informace o hře Battlefield 2042™ najdete na webu ea.com/games/battlefield/battlefield-2042. Hra je již nyní k dispozici po celém světě.

O značce Polaris

Společnost Polaris Inc. je světovým lídrem v oblasti motorových sportů a od svého založení v roce 1954 je průkopníkem v oblasti průlomových produktů a obohacujících zážitků a služeb, které lidem umožňují objevovat radost z pobytu v přírodě. S ročním obratem 7,0 miliard USD v roce 2020 zahrnuje vysoce kvalitní produktová řada společnosti Polaris terénní vozidla Polaris RANGER, RZR a GENERAL, terénní vozidla Sportsman, motocykly Indian Motorcycle střední a těžké třídy, moto-roadstery Slingshot, sněžné skútry a palubní, cestovní a pontonové čluny, včetně špičkových pontonů Bennington. Společnost Polaris rozšiřuje zážitek z jízdy o díly, oblečení a příslušenství, spolu s rostoucím portfoliem náhradních dílů, včetně Transamerican Auto Parts. Přítomnost značky Polaris na přilehlých trzích zahrnuje vojenská a komerční terénní vozidla, čtyřkolky a elektromobily. Společnost Polaris, která sídlí v Minnesotě, působí ve více než 100 zemí po celém světě. Více na www.polaris.com.