Největší světová organizace pro byznys networking Business Network International vstupuje do ČR pod vedením Diany Masopust

Praha, 21. prosince 2021: Business Network International (BNI), největší a nejúspěšnější světová organizace pro byznys networking (budování obchodních kontaktů), nedávno oznámila rozšíření své působnosti v České republice pod vedením Diany Masopust (38) jako národní ředitelky. Diana v současné době pracuje na vytvoření prvních skupin podnikatelů, kteří by spolupracovali na rozvoji svého podnikání prostřednictvím doporučení v České republice i v zahraničí. 

Diana Masopust je sama podnikatelkou s mezinárodními zkušenostmi, která vybudovala svou kariéru v oboru marketingu a komunikace, z toho téměř 10 let v oblasti technologií. Ve funkci CEE Demand Generation Senior Manager ve společnosti Oracle vedla marketingové aktivity ve více než 20 zemích v Evropě, Asii a Africe. Během mateřské dovolené se rozhodla rozvíjet vlastní podnikání a založila čtyři start-upy zaměřené na marketing a e-commerce. V současnosti působí jako ředitelka agentury Focal Hive, která se specializuje na B2B marketingové strategie. 

Diana je absolventkou Akademie ekonomických studií v Bukurešti v Rumunsku a je také držitelkou odborných certifikací od vzdělávacích institutů Dublin Institute of Technology a londýnské Chartered Management Institute, na kterých vystudovala obory leadership a řízení firem (corporate governance). Je vdaná a má dvě děti. Hovoří česky, anglicky, rumunsky a španělsky. Ve volném čase ráda cestuje po světě a objevuje nové kultury a je příznivcem zdravého životního stylu, umění a designu.  

O síti Business Network International 

BNI (Business Network International) je největší a nejúspěšnější síť na světě pro byznys networking. Je založena na principu Givers Gain® (Dárci získávají) a tato filozofie spojuje přes 285 000 členských firem po celém světě, které se pravidelně na týdenní bázi scházejí v 74 zemích. Pokročilá online platforma sítě BNI, na jejímž základě BNI funguje, umožňuje podnikatelům z celého světa se spojit a rozšiřovat své podnikání rychleji a v důvěryhodném prostředí. Jen v posledních 12 měsících (od října 2020 do října 2021) pomohly obchodní reference sítě BNI vytvořit nový byznys (nové zakázky) v hodnotě přes 18,2 miliardy amerických dolarů. Objem obchodů vytvořený pro členy sítě za poslední 2 roky se rovná výkonu za předchozích 7 let dohromady a průměrná hodnota jedné obchodní reference je zhruba 1 000 dolarů v tržbách firem. Pokud se chcete dozvědět více o síti BNI, máte zájem stát se členem českého zastoupení ve vašem oboru nebo se zúčastnit ukázkové schůzky sítě BNI v jiné zemi, navštivte prosím naše stránky: BNI Czechia Online – BNI Czech Republic (bni-czechia.com)