Acomware pracuje pro Profimed v Česku i v zahraničí

Praha, 19. ledna 2022 – Důležitost správné péče o zuby a dásně, ale i výběr nejlepších výrobků pro dentální hygienu je tématem, jímž se společnost PROFIMED zabývá více jak pětadvacet let. Od loňského roku začal PROFIMED spolupracovat s konzultační společností Acomware, která se stará o správu PPC kampaní zaměřených na výkon a značku nejen v Česku, ale také na Slovensku, v Polsku a Maďarsku.

Acomware představil v rámci výběrového řízení nejlepší návrh strategie, kterou sestavil na míru pro konkrétní značky a produkty Profimed. „U kampaní jsme se zaměřili na různé cíle pro jednotlivé značky či produkty. Jednou jde o maximalizaci market share, jindy zase o uvedení nového produktu. Díky diverzitě přístupu dokážeme klientovi nabídnout nápadité a kreativní řešení pro rozličné kampaně,“ komentuje loňskou změnu v nastavení kampaní David Vurma, CEO konzultační společnosti Acomware.

PROFIMED u kampaní pod správou společnosti Acomware oceňuje zvýšení jejich dosahu i zlepšení výsledků. „Na základě výsledů, kterých jsme společně dosáhli, jsme se rozhodli v průběhu roku 2021 společnosti Acomware svěřit pod správu také ne zcela jednoduchý maďarský trh,“ říká Jakub Michalovský, Head of E-commerce společnosti PROFIMED. Pro rok 2022 navíc obě firmy plánují rozšířit spolupráci o produkci videí. „Využijeme je nejen k propagaci vybraných značek a produktů, ale i pro naše CSR aktivity nebo nový edukační seriál,“ vysvětluje Alexandra Kala, majitelka společnosti PROFIMED.

O společnosti Acomware

Acomware je specializovaná konzultační společnost pro e-commerce a digitální marketing. Od roku 2002 pomáhá firmám, aby v jeho prostředí dosahovaly co nejlepších výsledků. Zvyšuje prodeje, buduje nové značky nebo zlepšuje péči o zákazníky. Služby společnosti využívají obchodní řetězce, e-shopy i výrobní firmy.

Česká e-commerce scéna je pro Acomware domovem, který se snaží aktivně rozvíjet a kultivovat. Podílí se na vývoji a implementaci nových nástrojů a technologií, školí odborníky i nadšence. Na webu www.acomware.cz publikuje unikátní výzkumy a studie. Je pořadatelem cyklu diskuzí Eshopista. Společnost je také držitelem významných oborových ocenění a certifikátů. V roce 2021 získala ocenění Google Retail Readiness za vynikající úroveň svých specialistů na výkonnostní reklamu.