Prémiové headsety HTC Vive se dočkaly novoročních slev

Zvýhodnění umožní fanouškům ušetřit při vstupu do světa prémiové virtuální reality až 6 250 Kč.

Praha, 19. leden 2022 – Společnost HTC dnes oznámila lednové slevy na kompletní sestavy virtuální reality. Výrobce nabízí zvýhodnění nejen pro praktický inside-out headset HTC VIVE Cosmos. Lákavých cen se v rámci akce dočkaly i sady HTC VIVE Cosmos Elite pro náročné hráče i prémiové profesionální headsety HTC VIVE Pro a HTC VIVE Pro Eye s integrovaným sledováním pohybu očí. Všechny headsety se pyšní mimo jiné i podporou bezdrátového adaptéru HTC VIVE Wireless, se kterým se uživatelé nemusí obávat zakopnutí ani při nejdivočejších zážitcích.

Akce platí na stránkách www.vive.com a u vybraných partnerů až do 30.1.2022.

Praktický HTC VIVE Cosmos za neodolatelnou cenu

Praktický inside-out tracking, který nevyžaduje základnové stanice, představuje nejsnadnější cestu k prémiové virtuální realitě. Kombinované rozlišení 2880 x 1700 a LCD zobrazovače s plnou RGB maticí výrazně potlačují rušivý screen-door efekt a propracovaná optika nabízí skvělý horizontální zorný úhel 110°. Hráči i průzkumníci nejrůznějších virtuálních zážitků si tak vychutnají i jemné detaily v obrazu a nic jim neunikne. Příjemným bonusem je konstrukce s vyklápěcím hledím, díky kterému je přechod mezi virtuálním a reálným světem dílem okamžiku.

Headset s ovladači sledovanými pomocí vestavěných kamer získají v rámci akce hráči již za 16 590 Kč, čímž proti standardní ceně ušetří 5 000 Kč.

Všestranný HTC VIVE Cosmos Elite pro náročné hráče

HTC VIVE Cosmos Elite kombinuje vizuální kvality moderních panelů headsetu HTC VIVE Cosmos s neprůstřelným špičkovým Steam VR sledováním pohybu. Kromě ukázkově hladkého a detailního obrazu tak uspokojí i ty nejnáročnější hráče, kteří se věnují pohybově náročným svižným titulům jako je například Beat Saber. Tracking je se základnovými stanicemi tak přesný, že do virtuální reality přenese i třes rukou uživatele při děsivých hororových zážitcích.

Headset se základnovými stanicemi a ovladači HTC VIVE Wands získají nároční hráči s úsporou 6 250 Kč již za 21 340 Kč.

Komfortní HTC Vive Pro s dokonalými barvami

Ty, kteří to myslí s virtuální realitou skutečně vážně, nadchne sleva na HTC Vive Pro, který představuje vrchol v oblasti komfortu a prezentace barev. Nabízí vysoké rozlišení 2880 x 1600 v kombinaci se 110° horizontálním zorným úhlem a nepřekonatelným kontrastem a barvami OLED zobrazovačů. Díky dokonale vyvážené konstrukci nezatěžuje krční páteř, a tak se skvěle hodí nejen na dlouhé herní seance, ale také profesionální pracovní využití. Nechybí samozřejmě ani nekompromisní systém sledování pohybu Steam VR, který umožňuje i využití bohatého příslušenství nejen z portfolia společnosti HTC VIVE. Nejnáročnější uživatele potěší i fakt, že díky využití základnových stanic Steam VR 2.0 lze prostřednictvím doplnění dalších již tak velký sledovaný prostor o velikosti 4 x 4 m rozšířit až na 10 x 10 m. 

Kompletní sadu headsetu se základnovými stanicemi a ovladači lze aktuálně získat se zvýhodněním 5 000 Kč za 27 590 Kč.

HTC VIVE Pro Eye pro komunikaci, animaci i milovníky technologií

Posledním ze zvýhodněných headsetů je HTC VIVE Pro Eye, který staví na skvělých vizuálních schopnostech HTC VIVE Pro, které doplňuje špičkovou technologií sledování pohybu očí. Ta se hodí při sociálních interakcích ve virtuálních světech, a navíc ve spojení s podporovanými aplikacemi umožní dramatické zvýšení kvality vykreslovaného obrazu pomocí techniky foveovaného vykreslování. Headset pozná, kam uživatel skutečně hledí a většinu výkonu grafické karty využije tam, kde je uživatel schopen detaily rozpoznat. Na periferii vidění lidského oka, která je neostrá, však kvalitu naopak sníží, čímž ušetří drahocenný výkon grafické karty. Profesionálům navíc může headset pomoci s vyhodnocováním distribuce pozornosti a dalšími studiemi, které vyžadují informace o tom, co uživatele zaujalo. I zde se zájemci setkají s nepřekonaným systémem sledování pohybu Steam VR 2.0 a bohatým příslušenstvím. Nechybí ani možnost dokoupit modul pro sledování pohybu spodní části tváře, díky které je headset skvělým řešením pro vytváření realistické mimiky v animovaných filmech i skvělým způsobem, jak do virtuálních světů přenášet vlastní emoce.

Sadu HTC VIVE Pro EYE získají zájemci v rámci akce za cenu 34 390 Kč, čímž uspoří 5 000 Kč.

O systému virtuální reality HTC Vive™

HTC Vive je první komplexní systém virtuální reality vyvinutý ve spolupráci firem HTC a Valve, který je od základu designován pro virtuální realitu v pokojovém měřítku (room-scale VR). Vive přináší, díky nastavitelnému headsetu, dvěma bezdrátovým ovladačům s HD haptickou odezvou a preciznímu snímáním pohybu v rozsahu 360°, ohromující vizuální zážitek a možnost přirozené interakce s virtuálním prostředím. Zároveň systém umožňuje bezdrátové spojení s mobilním telefonem a přenos jeho nejdůležitějších funkcí do virtuální reality, stejně jako propojení s reálným světem pomocí vestavěné kamery. Tyto technologie praktickým způsobem zvyšují bezpečnost a umožňují bezstarostné ponoření do virtuální reality, díky kterému vás virtuální světy zprostředkované systémem HTC Vive pohltí vizuálně, fyzicky i emocionálně. Více informací na www.htcvive.com.