Česká Driverama se stala nejdůvěryhodnějším obchodem s ojetými auty v Německu

31. ledna 2022: Dle populárního serveru pro sdílení zákaznických zkušeností Trustpilot je nejdůvěryhodnější společností pro obchod s ojetými auty v Německu česká společnost Driverama. Ta přitom své aktivity v Německu zahájila teprve loni v červenci. Na špičku žebříčku důvěryhodnosti se tak vyšvihla ani ne za půl roku. Více než 99 % hodnocení, které obdržela, obsahuje maximální počet pěti hvězd. Zákazníci nejčastěji vyzdvihují férový přístup a kvalitu péče o zákazníka.

Společnost Driverama byla založena na začátku roku 2021 a rychle vyrostla ze 3 lidí na 120. V současné době provozuje šest poboček, a to v Hamburku, Dortmundu, Herne, Düsseldorfu a dvě v Berlíně. „Nové pobočky otevíráme rychleji, než jsme očekávali, právě proto, že se potkáváme s velmi pozitivním přijetím mezi německými zákazníky,“ řekl šéf Driveramy Stanislav Gálik. „Na německém trhu působí řada silných hráčů a o to více nás těší, že důvěru získává právě společnost, která pochází z České republiky,“ dodal Gálik.

„Přístup k zákazníkům je diametrálně odlišný od lokálních obchodníků. Každé rozhodnutí, které jako firma děláme je založené na základních hodnotách férovosti a transparentnosti, na kterých jsme naši činnost od začátku postavili,“ uvedl Luca Dittman, manažer pobočky Driveramy v Dusseldorfu. „Na základě datové analýzy, dokážeme predikovat prodejní ceny vozů na evropském trhu, a proto jsme schopni obchodovat s vozy bez typického vyjednávání a handrkování. Naším cílem je využívat technologie k tomu, aby zákazníci mohli ojetý vůz prodat nebo koupit rychle a snadno, bez nutnosti nepříjemného smlouvání,“ doplnil Gálik, podle kterého je Driverama spíše technologickou společností než jen obchodníkem s automobily.

Na portálu Trustpilot každý měsíc přibude přibližně 1 milion recenzí, které hodnotí přes 228.000 společností z celého světa. Driverama má v současné době hodnocení na úrovni 5.0 z pětibodové škály.

Fotografie z tisku společnosti AURES Holdings (mateřské společnosti Driverama) naleznete na následujících odkazech:

https://www.auresholdings.eu/en/management-photos.html

https://www.auresholdings.eu/en/branch-photos.html

https://www.auresholdings.eu/en/logos-photos.html

O společnosti Driverama

Driverama je nová online platforma pro obchodování s ojetými vozy v Evropě. V první fázi vozy vykupuje, v druhé, jejíž datum ještě nebylo stanoveno, je začne i prodávat. Driverama je nová značka, koncept a obchodní subjekt, který byl spuštěn a vyvinut skupinou AURES Holdings. Spojuje to nejlepší ze všech kanálů v oblasti obchodování s ojetými vozy – know-how a fyzickou infrastrukturu skupiny AURES Holdings spolu s jejími dlouholetými unikátními zkušenostmi v oblasti sběru a analýzy dat, nástroji strojového učení, umělou inteligencí a vlastními algoritmy.