Samsung slaví s The Freestyle úspěch. Předobjednávky překročily hranici 10 000 kusů

Zcela nové přenosné promítací a zábavní zařízení The Freestyle, které poskytuje jasný obraz s úhlopříčkou až 100″ (254 cm), se stává hitem ve světě stejně jako v Česku a na Slovensku.

Praha – 27. ledna 2022 – Společnost Samsung Electronics začala přijímat předobjednávky na projektor The Freestyle ve Spojených státech 4. ledna, poté následovaly Korea, Latinská Amerika, jihovýchodní Asie a Evropa. Předobjednávky na tento produkt během prvního měsíce od jeho celosvětového uvedení na trh překročily hranici 10 000 kusů. Stejný úspěch zaznamenal Samsung také v Česku a na Slovensku, kde počet předobjednávek překonal veškerá očekávání a jen za pár dní se počítá ve stovkách kusů.

„The Freestyle nabízí mnoho funkcí a vychází vstříc současnému životnímu stylu lidí, zejména mladé generace. Umožňuje sledovat kdekoli velmi kvalitní videoprojekci bez ohledu na prostorová omezení,“ uvádí výkonný viceprezident Simon Sung z oddělení Visual Display Business společnosti Samsung. „Chceme pokračovat v uvádění dalších inovativních lifestylových zařízení, jako je The Freestyle, abychom vyhověli požadavkům uživatelů, kteří chtějí mít možnost flexibilně a pohodlně vytvářet optimální podmínky pro perfektní zážitky.“

„Stejně jako v zahraničí jsme v Česku a na Slovensku předobjednávky podpořili zajímavou akcí. Ke každému zařízení dáváme navíc stylové outdoorové pouzdro a 90 dní na vyzkoušení,“ říká Libor Bauer, vedoucí produktových manažerů pro AV/TV a dodává: „Produktu jsme absolutně věřili, ale přesto nás zájem o něj příjemně překvapil. Za týden od spuštění si revoluční projektor předobjednalo už několik stovek zákazníků, jejichž počet se do půlky února, kdy akce končí, ještě navýší. Takový zájem svědčí o tom, že projektor The Freestyle přichází na trh ve správnou chvíli a uspokojuje poptávku po všestranném zařízení, které jeho uživatele bude bavit.“  

Projektor The Freestyle upoutává pozornost svými nevšedními vlastnostmi a funkcemi. Váží pouhých 830 gramů, dá se dobře nosit v jedné ruce a díky možnosti naklápění až o 180 stupňů ho lze nasměrovat na jakoukoli vhodnou plochu. Nabízí také funkce Smart TV, které jsou k dispozici na televizorech Samsung Smart, včetně vestavěných streamovacích služeb, zrcadlení a castingu, které jsou kompatibilní s mobilními zařízeními se systémy Android i iOS. Když se zrovna nepoužívá ke zobrazování obsahu, může vytvářet efektní náladové osvětlení.

The Freestyle poslouží také jako chytrý reproduktor, který dokáže analyzovat hudbu a synchronizovat s ní vizuální efekty promítané na stěny, podlahy nebo kamkoli jinam. Prostorový zvuk se šíří v okruhu 360°, aby mohl každý prožívat filmový děj stejně jako v kinosálu. Projektor je možné napájet také z externích nabíjecích baterií1, které podporují standard USB-PD s výstupem 50 W/20 V nebo vyšším. Uživatelé si ho tak můžou vzít kamkoli s sebou – na cesty, na chatu, do obytného přívěsu nebo kamkoli jinam.

Cena a předobjednávky

Doporučená maloobchodní cena The Freestyle od Samsungu činí 24 990 Kč. V případě, že si ho přeobjednáte, dostanete navíc stylové outdoorové pouzdro a 90denní garanci vrácení peněz. Akce platí v období od 20. ledna do 13. února 2022 nebo do vyprodání zásob v e-shopu samsung.cz a u vybraných prodejců elektroniky. Doporučená maloobchodní cena outdoorového pouzdra je 1 490 Kč.

Fotografie The Freestyle najde ZDE.

1 Společnost Samsung nenese odpovědnost za externí baterie třetích stran.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými převratnými myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení, digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Samsung je podle žebříčku Interbrands z roku 2021 pátou nejhodnotnější značkou světa s hodnotou 74,6 miliard dolarů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.