PUMA: kolekce Crystal Galaxy (s krystaly na teniskách)

JARO KLEPE NA DVEŘE A VY NEMÁTE, CO NA SEBE? BLÝSKNĚTE SE KRYSTALY.

Přemýšlíte, jak být na jaře originální a nevíte, kde vzít inspiraci? Inspirujte se novou kolekcí Crystal Galaxy od PUMA a nechte vyniknout svou ženskost.

Nová kolekce Crystal Galaxy je určena ženám, které inspirují své okolí pozitivním přístupem. Inspiraci čerpá z každodenního života a přirozených vlastností krystalů, které pomáhají k posílení inspirace a léčení světa kolem nás. Snímky kampaně byly pořízeny společně s olympijskou sprinterkou Imani-Larou Lansiquot v rámci platformy PUMA She Moves Us, která reprezentuje silné a emancipované ženy. Přestože anglická sprinterka Imani-Larou Lansiquot tvrdě trénuje, stále zůstává cílevědomá a radostná, čímž dokonale ztělesňuje poselství kolekce i platformy She Moves Us.

Kolekce Crystal Galaxy přináší obuv, oblečení a doplňky s designem inspirovaným barvami krystalů. Obuv zdobí prvky drahých kamenů, které dodávají nositelce tu správnou krystalickou energii na cestách. Můžete si vybrat obuv podle energie, kterou chcete vnést do svého života.

  • Růženín – symbolizuje mír, lásku a přátelství, najdete ho na modelech Mirage Sport, Wild Rider Unfold a Cruise Rider.
  • Amazonit – symbolizuje klid a pohodu, nachází se na modelu Mayze.
  • Citrín – symbolizuje štěstí a hojnost, nachází se na botě Suede Mayu.
  • Karneol – podporuje kreativitu a sebedůvěru, nachází se na modelu Muse X5.

Synergie grafických detailů na oblečení s třpytivými prvky zvýrazňuje a posouvá každodenní outfity do vyšší dimenze. Buďte vidět ve zbrusu nové capsule kolekci Crystal Galaxy. Vybrané produkty z kolekce budou k dispozici v prodejnách Bibloo, UranStore, Queens, Espace, A3CoOol a Vemzu během února a března 2022.

PUMA

PUMA je jednou z předních světových sportovních značek, která navrhuje, vyvíjí, prodává a propaguje obuv, oblečení a doplňky. Již více než 70 let PUMA neúnavně posouvá sport a kulturu vpřed vytvářením rychlých produktů pro nejrychlejší sportovce světa. PUMA nabízí produkty zaměřené na výkon a životní styl inspirovaný sportem v kategoriích, jako je fotbal, běh a trénink, basketbal, golf a motorsport. Spolupracuje s renomovanými návrháři a značkami, aby přenesla sportovní vlivy do streetové kultury a módy. Skupina PUMA vlastní značky PUMA, Cobra Golf a stichd. Společnost prodává své výrobky ve více než 120 zemích, zaměstnává více než 16 000 lidí po celém světě a sídlí v Herzogenaurachu/Německu. www.about.puma.com.