StartupJobs pomáhá ukrajinským uprchlíkům najít práci. Spouští novou sekci pracovních nabídek bez znalosti češtiny

Praha, 4. března 2022 – K českým technologickým firmám, které se rozhodly podpořit ukrajinské uprchlíky, se připojuje i pracovní portál StartupJobs. V rámci nově vzniklé sekce #StandWithUkraine mohou firmy hledající zaměstnance vystavovat pracovní nabídky, ve kterých není kritériem znalost českého jazyka. Nabízí tak všem firmám snadný způsob, jak se připojit k vlně solidarity, která se v reakci na ruskou invazi zvedla. 

Sekce pro firmy i zájemce o práci velmi přehledně vysvětluje, jak postupovat. V případě, že jakožto zaměstnavatel vkládáte novou nabídku, v administrativní sekci ji lze zařadit do kategorie #StandWithUkraine, případně lze skrze podporu portálu zařadit do sekce již existující nabídku zpětně. Jakožto zájemce o pracovní pozici pak můžete na oficiálních stránkách jednoduše vejít do celé sekce s přehledem všech nabídek. 

Samostatně pak je na portálu k dispozici seznam pracovních pozic, které jsou tříděné dle nového hashtagu #StandWithUkraine. Tam lze najít prioritně všechny pracovní nabídky bez nutnosti umět český jazyk. Všichni zájemci mají tedy okamžitý přehled o tom, jaké pracovní pozice jsou pro něj nejvhodnější. 

Více o StartupJobs

StartupJobs je platforma pro startupy, kterým pomáhá rozrůst se o ty správné lidi, uchazečům o práci zprostředkovává jejich vysněnou práci.