PUMA x Dixie D’Amelio: nová silueta boty Kosmo Rider

Praha, Česká republika; 4. dubna 2022 – Globální sportovní značka PUMA pokračuje v rozšiřování své Rider kolekce s nejnovější dámskou verzí Kosmo Rider, která je stylovým přírůstkem podporujícím téma sebevyjádření. V debutové kampani reprezentuje nový styl hvězda sociálních sítí a hudební umělkyně Dixie D’Amelio. 

Kosmo Rider je inspirován prolínáním fyzického a digitálního já. Kdo jiný by měl být tváří kampaně než Dixie D’Amelio, která se proslavila právě díky digitálnímu prostoru? Dixie přijímá digitální prostředí jako nový způsob sebevyjádření, vyjádření svého sebevědomí a stylu. 

“Vzhledem k tomu, že neustále tvořím prostřednictvím digitálních platforem, soustředím se vždy na to, abych se v procesu tvorby cítila dobře a byla si jistá, že je obsah skutečně autentický,” říká Dixie. “Jsem nadšená, že mohu nosit Kosmo Rider, a zároveň být součástí platformy PUMA She Moves Us. Doufám, že tak inspiruji další mladé tvůrce, aby byli vždy věrní svému osobitému stylu.”

Jasné barvy a robustní podrážka dodávají botám Kosmo Rider odvážný vzhled. Debutový styl vychází z textilního základu a pohrává si s prvky transparentnosti, která v kombinaci s matnými efekty vytváří futuristický vzhled boty. Síťovaný podklad, metalické prvky a černý postranní pruh dodávají botě výrazné akcenty.

Model Kosmo Rider je součástí platformy PUMA She Moves Us, která spojuje nejlepší ambasadorky značky k oslavě žen, které posunuly kulturu a sport kupředu. Snaží se tak inspirovat ženy po celém světě. Pokud se chcete dozvědět více, klikněte zde.

Přestavte si svou realitu s obuví Kosmo Rider, která se objeví v prodejnách Footshop, Urbanstore a Puma a na bibloo.cz a Puma.com. 

PUMA

PUMA je jednou z předních světových sportovních společností, která navrhuje, vyvíjí, prodává a propaguje obuv, oděvy a doplňky. Již více než 70 let PUMA neúnavně posouvá svět sportu a kultury vpřed vytvářením rychlých produktů pro ty nejrychlejší sportovce na planetě. PUMA nabízí lifestylové produkty inspirované sportem s důrazem na výkon v takových kategoriích, jako je fotbal, běh, fitness, basketball, golf a motosport. Díky řadě vzrušujících spoluprací s renomovanými návrhářskými značkami ovlivňuje a inspiruje nejen streetovou kulturu, ale i celý módní svět. Skupina PUMA vlastní značky PUMA, Cobra Golf a stichd. Společnost PUMA dodává své výrobky do více než 120 států a zaměstnává celosvětově více než 14 000 lidí. Své ústředí má v německém Herzogenaurachu. Více informací najdete na https://about.puma.com.