S Huawei nova 9 SE máte první měsíc 50GB úložiště zdarma a vybrat si můžete až z 187 000 aplikací

Nový smartphone Huawei nova 9 SE toho kromě krásného designu, špičkové výdrže baterie a rychlonabíjení, kdy vás z nuly na sto dostane za 36 minut, nabízí mnohem víc. Například široký výběr aplikací, které najdete v obchodu AppGallery. Dále nové majitele nova 9 SE také potěší, že řadu oblíbených aplikací najdou ve svém telefonu hned při prvním spuštění.  

Nový smartphone Huawei nova 9 SE, který byl na trhu představen teprve nedávno, disponuje jako všechny telefony Huawei obchodem s aplikacemi AppGallery. AppGallery svým uživatelům aktuálně nabízí přes 187 000 aplikací. Z této nabídky si vybere opravdu každý. Fanoušci fitness si zajisté oblíbí aplikaci HUAWEI Health app, kterou lze propojit i s chytrými hodinkami a posunout tak sportovní výkony o level výš. Vášnivý hráči dnes již kultovních “běhaček” si přijdou na své v HUAWEI GameCentre. Vlogeři a fotografové zase milují aplikaci Petal Clip, pomocí které mohou do svých videí přidávat speciální efekty a titulky. 

S Petal Maps už se nikdy neztratíte

Jednou z velmi uživatelsky oblíbených aplikací je i Petal Maps. Díky této praktické navigaci se neztratíte, ať už jste na kole, jedete v autě, jdete pěšky nebo cestujete městskou hromadnou dopravou. Petal Maps si do svých telefonů stáhlo již vice jak 20 milionů uživatelů. Tato navigace je populární mimo jiné i díky přesnosti zaměření a 3D vizualizaci, a to ať jste ve vnitřních prostorách nebo venku. Pokud vlastníte chytré hodinky, aplikaci Petal Maps můžete ovládat i jimi. Petal Maps jsou navíc propojeny s aplikací Bolt. Objednání taxi odvozu nebylo nikdy snadnější.  

Zálohování je základ

Jednou z nejdůležitějších věcí při pořízení nového telefonu je nastavení zálohování všech dat. Jakmile začnete s nastavováním svého nového Huawei nova 9 SE, nezapomeňte na HUAWEI Mobile Cloud app. Díky této aplikaci budou vaše kontakty, fotky a videa pečlivě zálohovány a střeženy na jednom místě. Jako bonus k novému telefonu si pro nové majitele nova 9 SE připravil Huawei speciální akci. Můžete získat až 50GB na zálohování vašeho nového telefonu a to zcela zdarma. 

Mějte přehled o svém zdraví 

S novým telefonem nova 9 SE můžete mít pod palcem i své zdraví. Za pomoci HUAWEI Health app si můžete nastavit nové cíle a sledovat tak svůj progres. Kromě měření srdečního tepu a zaznamenávání sportovních aktivit jako je chůze, běhání a jízda na kole, můžete monitorovat i svou váhu a sledovat kvalitu vašeho spánku. Žít zdravým životním stylem nikdy nebylo snadnější. 

HUAWEI nova 9 SE je v prodeji za cenu 8499 Kč v černé, modré a bílé barvě ve verzi dual SIM.

Více informací najdete na: https://consumer.huawei.com/cz/offer/new-product/

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.