IMMOFINANZ: Radka Doehring jmenována členkou představenstva

Společnost IMMOFINANZ AG oznamuje, že její dozorčí rada jmenovala Radku Doehring členkou představenstva, a to od 1. května 2022 na dobu tří let.

„V osobě Radky Doehring získáváme prvotřídní manažerku, která má bohaté zkušenosti v oblasti financí, transformačních procesů, digitalizace a managementu. Díky jejím znalostem a mnohaletým mezinárodním zkušenostem je skvělou posilou pro naše představenstvo. Věříme, že jeho tým je nyní optimálně nastaven pro pokračování úspěšného firemního kurzu,“ uvedla Miroslava Greštiaková, předsedkyně dozorčí rady společnosti IMMOFINANZ.

Radka Doehring (56) je zkušená manažerka s impozantními mezinárodními zkušenostmi. Během více než pětadvacetileté kariéry zastávala nejrůznější manažerské pozice v korporátním i veřejném sektoru. V poslední době působila více než devět let jako finanční ředitelka zodpovědná za finance, správu majetku a koncesionářské poplatky ve slovenské veřejnoprávní rozhlasové společnosti RTVS. Předtím zastávala vedoucí pozice ve skupině CPI Property Group a v kotované společnosti Central European Media Enterprises. Tato autorizovaná účetní, která studovala v USA a Velké Británii, mluví několika jazyky.

„Jsem velmi nadšená a vděčná za příležitost stát se součástí představenstva společnosti IMMOFINANZ. Těším se na setkávání se zaměstnanci a na to, že pomůžu jednotlivým týmům, aby i nadále sloužily svým zákazníkům tím nejlepším možným způsobem,“ říká Radka Doehring.

Představenstvo společnosti IMMOFINANZ budou od 1. května 2022 tvořit Radka Doehring, Dietmar Reindl a Stefan Schönauer.

O společnosti IMMOFINANZ 

IMMOFINANZ je společnost podnikající v oblasti komerčních nemovitostí, jejíž aktivity se zaměřují na segmenty maloobchodních a kancelářských nemovitostí na osmi klíčových evropských trzích: Rakousko, Německo, Polsko, Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko a region Jaderského moře. Její primární aktivity zahrnují správu a výstavbu nemovitostí, přičemž značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelářské nemovitosti) představují silný místní prvek a jsou synonymem kvality a excelentních služeb. Díky nové značce On Top Living vstupuje společnost IMMOFINANZ do segmentu udržitelného a dostupného bydlení. Realitní portfolio zahrnuje zhruba 220 nemovitostí v přibližné hodnotě 5,2 miliardy eur. Společnost IMMOFINANZ je kotována na burzách ve Vídni (kde je součástí tzv. leading ATX indexu) a ve Varšavě. Pro více informací prosím navštivte tyto stránky: https://www.immofinanz.com