TV Kuki dává zákazníkům na květen zdarma herní kanál Gametoon HD

Brno, 3. května 2022 – Velkolepé esportové turnaje, streamy známých gamerů nebo tipy, jak hrát nejnovější počítačové hry. Internetová televize Kuki zařazuje na celý květen do programové nabídky stanici Gametoon HD, a to na zkoušku (tzv. promo kanál). Gametoon vysílá v anglickém jazyce a všichni zákazníci Kuki ho mohou sledovat zdarma.

Esport a profesionální hraní her je fenomén, kterému propadly miliony nadšenců po celé planetě. Aby si čeští gameři svou milovanou zábavu užili nejen u počítačů a herních konzolí, ale částečně také u televize, najdou v Kuki během května zahraniční stanici Gametoon HD.

Jedním z největších taháků Gametoonu jsou přenosy z turnajů v esportu, které diváky zavedou do velkých arén s bouřlivou atmosférou. Kanál dává v programu pravidelně prostor i populárním streamerům nebo nechává profíky hodnotit herní tituly

Kanál zároveň láká na interaktivní hraní: diváci si mohou na webu Gametoonu do mobilu stáhnout některou z nabízených her, zahrát si ji a sledovat v přímém přenosu své skóre v porovnání s ostatními diváky (hráči), třeba i z druhé strany planety.

„Zkušebním zařazením TV kanálu Gametoon chceme otestovat zájem o podobný typ televizního obsahu v Kuki. Esport je celosvětově na vzestupu, proto považujeme za vhodné zařadit tento kanál do naší nabídky. Užijí si ho gameří a fanoušci hraní her, ale může být zajímavým zpestřením i pro ty, kteří do světa gamingu zatím nepronikli,”  říká Lukáš Pazourek, marketingový ředitel Kuki.

Promo kanál Gametoon HD bude pro všechny zákazníky Kuki zdarma dostupný až do 31. května.

O společnosti

Kuki je česká internetová televize (IPTV), která nabízí sledování televizního obsahu na více než 160 TV kanálech. Její součástí jsou chytré funkce jako zhlédnutí pořadů až 7 dní zpětně, nahrávání pořadů nebo online videotéka plná filmů. Kuki sleduje už přes 50 tisíc diváků, kteří si televizi mohou přizpůsobit podle sebe –  sami si vybírají TV kanály, tvoří si vlastní uživatelské profily nebo přeskládávají pořadí programů v nabídce dle libosti. Kromě České republiky Kuki působí také na slovenském trhu. Její provoz i vývoj zajišťuje společnost SMART Comp. a.s., poskytovatel internetové služby pod značkou netbox a IPTV služby pod značkou Kuki.
Web ǀ Facebook ǀ Twitter