Philips UV-C sterilizátor představuje jednoduchou dezinfekci předmětů pro každodenní použití

I díky pandemii onemocnění Covid-19 jsme si uvědomili důležitost dezinfekce v našem každodenním životě, ať už se jedná o dezinfekci předmětů, povrchů, nebo vzduchu. S praktickým sterilizátorem Philips UV-C mini box ochráníte sebe i své blízké před nejrůznějšími bakteriemi, spóry, plísněmi a dalšími zárodky, které ulpí na nejrůznějších předmětech denní potřeby, jako jsou klíče, peníze, hodinky, brýle, nebo třeba dětský dudlík. 

Jak UV-C sterilizátor funguje?

Do UV-C sterilizátoru jednoduše vložíte daný předmět, zaklapnete víko a zmáčknete tlačítko. Během pár minut se dvojitá vrstva UV-C LED svítidel postará o dezinfekci předmětu v 360° úhlu a zbaví ho tak nejrůznějších bakterií, spórů, písní a dalších nebezpečných zárodků. Díky automatickému vypnutí v případě otevření pouzdra se nemusíte bát, že by vám UV-C světlo mohlo ublížit. Kompaktní rozměry pouzdra (234 mm x 127 mm) a vestavěný akumulátor, který lze dobíjet přes USB-C kabel, předurčují sterilizátor Philips k použití i na cestách. 

Společnost Philips má více než 35 let zkušeností s UV-C zářením a rozsáhlé odborné znalosti způsobů použití, její výrobky tak splňují ty nejvyšší standardy bezpečnosti.

O společnosti Signify
Signify (Euronext: LIGHT) je celosvětově vedoucí firmou v oblasti světelných produktů jak pro profesionály, tak pro koncové zákazníky a osvětlení v rámci internetu věcí. Produkty značky Philips a systém propojeného osvětlení a datových služeb Interact vytvářejí obchodní hodnotu a pomáhají k přeměně života v domácnostech, budovách i na veřejných prostranstvích. Firma, která v roce 2021 dosáhla tržeb ve výši 6,9 miliard EUR a zaměstnává přibližně 37.000 zaměstnanců ve více než 70 zemích světa, se snaží odhalit mimořádný potenciál světla, který dokáže změnit svět. V roce 2020 společnost Signify dosáhla uhlíkové neutrality, od svého vstupu na burzu je již čtyři roky po sobě v indexu Dow Jones Sustainability a byla oceněna jako Industry Leader v roce 2017, 2018 a 2019. Novinky týkající se společnosti Signify najdete v Newsroomu, na Twitteru, LinkedInu a na Instagramu. Informace pro investory jsou na webové stránce Investor Relations.