Česká infolinka pro fanoušky Xiaomi

Čeští uživatelé Xiaomi mohou nyní rychle a bez zbytečných průtahů řešit své problémy prostřednictvím servisní linky 

Společnost Xiaomi zřizuje speciální linku pomoci pro české uživatele a fanoušky značky. Infolinka bude fungovat od pondělí do pátku od 9:00 do 17:00. Služba je dostupná na telefonním čísle:

+420 800 701 541

Co můžete zařídit na infolince?

Telefonická forma podpory má především urychlit a usnadnit uživatelům řešení případných problémů s výrobky Xiaomi prodávanými na českém trhu. Uživatelé si skrze infolinku mohou objednat servis zařízení i zkontrolovat stav aktuálně probíhající opravy. 

Důležité je zmínit, že se nejedná o prodejní linku. Pro nákup našich produktů vás zveme do kamenných a internetových obchodů Xiaomi – Xiaomicesko.cz.

O společnosti Xiaomi

Společnost Xiaomi Corporation byla založena v dubnu 2010 a 9. července 2018 byla uvedena na hlavní burzu cenných papírů v Hongkongu (1810.HK). Xiaomi je společnost zabývající se spotřební elektronikou a chytrou výrobou, jejímž jádrem jsou chytré telefony a chytrý hardware propojený platformou IoT. 

V souladu s naší vizí “Přátelit se s uživateli a být nejpohodovější společností v srdcích uživatelů” se společnost Xiaomi neustále snaží o inovace, vysoce kvalitní uživatelskou zkušenost a provozní efektivitu. Společnost neúnavně vytváří úžasné produkty s poctivými cenami, aby si všichni na světě mohli užívat lepší život díky inovativním technologiím.  

Xiaomi je jednou z předních světových společností v oblasti chytrých telefonů. Její podíl na trhu z hlediska dodávek chytrých telefonů se umístil na 3. místě na celém světě ve třetím čtvrtletí roku 2021. Společnost také vytvořila přední světovou spotřebitelskou platformu AIoT (AI+IoT), k jejíž platformě bylo k 30. září 2021 připojeno více než 400 milionů chytrých zařízení, s výjimkou chytrých telefonů a notebooků. Produkty Xiaomi jsou přítomny ve více než 100 zemích a regionech po celém světě. V srpnu 2021 se společnost potřetí dostala na seznam Fortune Global 500, kde se umístila na 338. místě, což je o 84 míst více než v roce 2020.  

Xiaomi je součástí indexů Hang Seng, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index a Hang Seng China 50 Index.