Hello bank! vrací až 500 Kč z nákupů v unikátním e-shopu „Nakup na Dobro“

Praha (1. června 2022) – Hello bank! je hrdý partner udržitelného e-shopu „Nakup na Dobro“ a nyní na něm nově nabízí všem svým klientům 5% cash back při platbě s HelloPay kartou.

Jedinečný e-shop „Nakup na Dobro“, za kterým stojí Asociace společenské odpovědnosti a sociální podnik Ergotep, od loňského roku ukazuje, že dárky lze nakupovat tak, aby potěšily nejen obdarovaného, ale také společnost a naši planetu. 

Hello bank! tento projekt natolik zaujal, že se stala jeho partnerem pro udržitelné nákupy a nyní se je rozhodla ještě více svým klientům zpříjemnit. A to v podobě 5% cash backu ze všech nákupů, které klienti zaplatí svou HelloPay kartou. Maximálně je tak možné získat až 500 Kč za měsíc zpět. 

Obchod svým sortimentem podporuje lokální výrobce, sociální podniky, chráněné dílny či dobročinné projekty a v neposlední řadě také dbá na šetrnost k životnímu prostředí. Udržitelný přístup naplňuje svým provozem ve všech aspektech – od zapojení osob s handicapem při výrobě i balení zboží, až po ekologickou dopravu, která je navíc při každém nákupu zdarma. Klienti tak mohou udělat radost obdarovanému, planetě a v neposlední řadě i své peněžence.