Nový web Varyády právě odstartoval

Webové stránky mají nové rozhraní, které přinese přehlednější orientaci a úsporu času ve vyhledávání důležitých informací. Zákazník na webu najde nejen mapu obchodů a restaurací, ale i přehled o aktuálním dění v obchodním centru nebo blog.

Nový web obchodního centra je uživatelsky přívětivý, přinese přehledně uspořádané informace, moderní grafiku a postupně i další nové služby. „O novém webu jsme měli jasnou představu již před lety a konečně je dnes tady,“ uvedl Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace OC Varyáda. Grafika reflektuje logo obchodního centra. „Moderní jednoduchá struktura umožní lepší prohlížení,“ doplnil. 

Web bude od 1. června spuštěn na již známé adrese www.varyada.cz. Nahradí tak stávající web a za provozu se bude rozšiřovat. „Zároveň budou pokračovat práce na dalších funkcionalitách. O prázdninách by mohla být přidána například záložka Kalendář akcí,“ představil připravované Martin Malý.

Titulní slider slouží pro zvýraznění aktualit, případně grafické představení centra. Nechybí přehled akcí a slev prodejců, mapa s možností prokliku přímo na jednotlivé obchody, informace o klubovém členství nebo blog. Zákazníci zde najdou informace o parkování, úschovně kol a kontakty na jednotlivé části obchodní centra. Samozřejmostí je také otevírací doba. Svoji sekci zde mají nově i nájemci – obchodníci. 

Do budoucna by na jednom místě mohly být soustředěné tiskové zprávy, odpovědi na nejčastější dotazy, fotogalerie nebo videoreportáže. Web bude mít také ruskou jazykovou mutaci, která usnadní vyhledávání zde žijícím cizincům.

„S klienty, kteří pracují s radostí a zápalem pro vylepšování funkcionalit i vzhledu, je vždy radost pracovat. Nejen proto se projekt redesignu webu OC Varyáda stal naší srdcovou záležitostí. Věříme, že se novým uživatelům bude líbit,“ okomentoval spolupráci Marek Rýznar z agentury Mark31.