Tesco otevřelo nový obchod v obci Loděnice

Praha, 1. června 2022 – Společnost Tesco dnes otevřela novou prodejnu v obci Loděnice v okrese Beroun. Obchod typu Expres o prodejní ploše přes 500 m2 nabídne svým zákazníkům sortiment potravin včetně čerstvého pečiva, ale také nepotravinářské zboží a produkty sezónní nabídky. O pohodlí zákazníků se postará 12 zaměstnanců provozovny.

Nová prodejna malého formátu se nachází na Husově náměstí a nabízí zákazníkům dlouhou otevírací dobu od 7:00 do 21:00 hodin. „Jsem velmi potěšena, že v rámci otevírání nových obchodů nemíříme pouze do velkých měst, ale díky našim menším prodejnám typu Expres se dostáváme blíže k zákazníkům i do obcí, kde dokážeme nabídnout zákazníkům širokou nabídku kvalitních potravin za dostupné ceny,“ říká Katarína Navrátilová, generální ředitelka Tesco pro Českou republiku.

Prodejna disponuje dvěma klasickými pokladnami a dvěma samoobslužnými, aby bylo zajištěno rychlé odbavení zákazníků. Díky moderním technologiím mohou návštěvníci prodejny využít i pohodlný nákup prostřednictvím služby Scan & Shop ve svých mobilních zařízeních. 

„V oblasti zlepšování služeb pro naše zákazníky se nesoustředíme pouze na otevírání nových obchodů, ale také na modernizaci těch stávajících, abychom poskytovali našim zákazníkům možnost nákupů ve velmi příjemném prostředí, které odráží trendy aktuální doby. V letošním roce je před námi otevření několika dalších obchodů a dokončení modernizace více než deseti našich stávajících prodejen,“ dodává Katarína Navrátilová.Tesco dlouhodobě pečuje o dobré vztahy s komunitami v okolí svých prodejen. Při příležitosti otevření nové prodejny firma podpoří darem v celkové hodnotě 50 000 Kč místní mateřskou a základní školu na pořízení vybavení pro děti a financování školních projektů.