Thein Security se stala MSSP partnerem Palo Alto Networks v ČR

Společnost Thein Security poskytující komplexní služby spojené s ochranou firem v kyberprostoru se stala certifikovaným MSSP partnerem (Managed Security Service Providers) neboli poskytovatelem řízených bezpečnostních služeb pro společnost Palo Alto Networks na českém trhu. Firma je zároveň jediným českým diamantovým partnerem nadnárodního PA Networks.

Firmy a instituce si dnes dobře uvědomují vulnerabilitu kyberprostoru a nutnost jeho zabezpečení, poptávka po bezpečnosti poskytované formou služby proto v poslední době roste více než kdy dřív. Americká nadnárodní společnost Palo Alto Networks obsluhuje zákazníky ve více než 150 zemích světa a pro český trh si jako partnera hodného certifikaci poskytovatele řízených bezpečnostních služeb zvolila mimo jiné Thein Security, svého jediného diamantového partnera v ČR. Společnost navazuje na několikaletou úspěšnou práci firmy H-Square ICT Solutions, kterou před necelý rokem koupila a plně zaintegrovala.

“Získání certifikace na takové úrovni od jednoho z globálních leadrů v oblast kyberbezpečnosti je velkou odměnou a ocenění naší dosavadní práce. Jsme hrdí, že naše ryze česká společnost podporující růst tradičních českých firem se nyní zapíše na trhu také jako ověřený poskytovatel řízených bezpečnostních služeb, na jehož služby se zákazníci mohou spolehnout,” nechává se slyšet ředitelka Thein Security, Irena Hýsková.

Jako dlouholetý Diamond Innovator Partner již řešení společnosti Palo Alto Networks poskytuje Thein Security velkým a středním podnikům i veřejným institucím a i nadále v této oblasti investuje, aby uspokojili zvýšenou poptávku po bezpečnostních službách. Poskytování řízených bezpečnostních služeb umožňuje zákazníkům celou oblast bezpečnosti čerpat formou služby na míru, bez nutnosti vlastního řešení či investic do interních odborných znalostí. Řešení je tak pro firmy efektivní, velmi dobře škálovatelné a vždy reaguje na jejich aktuální potřeby.

O Thein Security

Thein Security je zatím nejmladší značkou skupiny Thein Digital a zastřešuje veškeré její aktivity v oblasti kybernetické bezpečnosti. Thein Security nabízí komplexní služby spojené s ochranou firem v kyberprostoru, včetně prevence úniku citlivých dat, obrany proti sofistikovaným útokům, detekce neznámého malware nebo aktivní ochrany proti DDoS útokům. Jednou z hlavních specializací firmy je vlastní bezpečnostní středisko SOC (Security Operations Center), které je poskytováno těm zákazníkům, kteří se chtějí soustředit na své podnikání, ale současně vyžadují prvotřídní dohled nad ochranou svých dat v kyberprostoru.

O skupině Thein

Thein je investiční skupina technologického experta a investora Tomáše Budníka, která se zaměřuje na technologické společnosti v oboru lCT, kyberbezpečnosti a průmyslu z České a Slovenské republiky. Ve svém portfoliu chce propojovat zajímavé projekty, které vykazují vynikající výsledky a poskytovat jim byznysovou a infrastrukturní expertízu. Hlavní filosofií skupiny Thein je hledání nové synergie mezi jednotlivými projekty a udržení českého know-how v českých rukách.