Rubikon PR přidává do svého komunikačního portfolia světovou platformu pro investice do kryptoměn BitMEX

BitMEX patří mezi světové lídry v oblasti obchodování s kryptoměnami a deriváty. Pro zajišťování komunikace s médií v Česku i na Slovensku si vybral agenturu Rubikon PR, která se zaměřuje na práci s klienty z oblasti e-commerce a technologií. Začátek spolupráce byl stanoven na květen 2022, a mezi její hlavní cíle patří představení nové krypto burzy českému a slovenskému trhu a komunikace jejich projektů spojených s plánovanou expanzí a rozšířením produktové nabídky. 

BitMEX je kryptoburzou, která doposud byla pro české a slovenské obchodníky dostupná pouze jako platforma na obchodování derivátových kontraktů. Letos v květnu dosáhla velkého milníku spuštěním BitMEX Spot Exchange pro retailové a institucionální investory a vstoupila na globální spotový trh. Mezi silné stránky BitMEX patří nízké poplatky, pokročilé nástroje a vysoká úroveň zabezpečení, které je naprogramováno stejným způsobem jako software předních světových bank. Aktuálně platforma nabízí sedm párů kryptoměn (všechny vůči Tether/ USDT), a to Bitcoin (XBT), Ethereum (ETH), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Polygon (MATIC), Axie Infinity (AXS) a ApeCoin (APE). Nové obchodní páry spolu s dalšími odměnami a výhodami pro uživatele budou zavedeny v druhé polovině roku 2022.

„Naše platforma byla pro obchodníky v České republice a na Slovensku dostupná již od jejího vzniku v roce 2014, letos jsme se však rozhodli naši komunikační strategii rozšířit a nové produkty prezentovat na obou trzích. S agenturou Rubikon PR spolupracujeme, protože se v našem oboru velmi dobře orientují a rozumí problematice vývoje obchodu s kryptoměnami v evropských zemích. Po spuštění BitMEX Spot Exchange jsme měli první a výbornou zkušenost již v květnu letošního roku, a proto se velice těšíme na další spolupráci,” říká Teresa Ferreirós, ředitelka PR a komunikace BitMEXu pro země regionu Evropy, Středního východu a Afriky. 


„BitMEX pro nás představuje zajímavou výzvu, je to přední světová krypto burza, která chce oslovit i více retailové uživatele a posílit svou pozici v Evropě. V Česku i na Slovensku jsou kryptoměny velmi živým tématem, lidé vnímají, že už se stávají nedílnou součástí našeho života. Těší nás proto, že si BitMEX vybral pro komunikaci právě Rubikon,dodává Šimon Rákosník, CEO Rubikon PR.

Rubikon PR bude zodpovídat za korporátní komunikaci v médiích a budování vztahů s novináři v Česku i na Slovensku. Centrálnímu evropskému týmu společnosti BitMEX bude agentura taky pomáhat s organizací akcí pro vybrané místní média. Projekt tak doplní značně se rozrůstající klientské portfolio agentury Rubikon PR, jež nedávno navázala spolupráci také například se společností Solitea, Daktela či Citadelo. 

O BitMEXu

BitMEX je ikonická obchodní platforma, která nabízí přístup ke krypto produktům na globálních finančních trzích digitálních aktiv. BitMEX umožňuje uživatelům nakupovat, vkládat, vybírat, převádět a obchodovat s kryptoměnami (XBT, ETH a USDT, stejně jako LINK, UNI, MATIC, AXS a APE v rámci spuštění burzy Spot) a v současné době podporuje nákupy s +30 fiat měnami.

BitMEX je v čele krypto burz od roku 2014. Jako první světová burza uvedl do světa kryptoměn trading tzv. perpetual swaps, nejobchodovanější krypto produkt v historii, a od té doby krypto trh neustále inovuje. BitMEX je ve vlastnictví HDR Global Trading Limited. 

Chcete-li se dozvědět více o BitMEX, naší vizi, rostoucím týmu a cestě před námi, sledujte nás na Twitteru, Telegramu a Blogu BitMEX.

O Rubikon PR:

Rubikon PR je komunikační agentura, která pracuje pro klienty z různých oborů. Nejvíc zkušeností získala s firmami z oblasti e-commerce, fintech, bankovnictví a investic, startupů, retailu a inovací. Mezi klienty agentury patří jak lokální značky, tak celosvětově působící společnosti. Založena byla v roce 2012 v Praze. Po sedmi letech se rozšířila na Slovensko. V současné době se zaměstnanci agentury starají o komunikaci více než 30 firem.

Více informací najdete na: rubikonpr.cz