Spravujte obsah bezpečně a odkudkoli s novým HUAWEI Mobile Cloud PC Client

Společnost HUAWEI nově oznámila spuštění HUAWEI Mobile Cloud PC Client. Tato aplikace zajistí svým uživatelům bezpečný a jednoduchý způsob ukládání, správy a sdílení dat. HUAWEI Mobile Cloud PC Client, který je v současnosti dostupný ve více než 30 zemích světa a celkem ve 12 jazycích v Evropě, byl slavnostně představen současně s odhalením dvou nových notebooků HUAWEI: MateBook 16s a MateBook D16. 

Pro uživatele jsou v oblasti cloudových úložišť důležité zejména dva faktory. Měla by nám umožňovat pohodlné ukládání a správu dat, stejně jako snadný přístup k nim, a to odkudkoli. Právě v reakci na to již dříve vznikl HUAWEI Mobile Cloud, který zásluhou vyspělého způsobu šifrování a kompatibility napříč zařízeními nabízí spolehlivý prostor pro veškerá vaše data. Není proto divu, že systému dnes jen v Evropě důvěřuje přes 34 milionů aktivních uživatelů měsíčně.

Jeden obsah, více zařízení

Synchronizace mezi zařízeními umožňuje jednoduchou, ale zároveň efektivní správu dat, a navíc podporuje jejich rychlé odesílání i stahování. A jak to přesně funguje v praxi? Velmi snadno. Uživatelé HUAWEI se přihlásí pomocí svého HUAWEI ID a rovnou mohou začít s vyhledáváním, tříděním a správou svých dat v cloudu, to vše v přehledném a uživatelsky přívětivém prostředí.

C:\Users\r00435097\Desktop\CEE & Nordics HMS\CPs\Huawei Mobile Cloud\Images\Lifestyle\PC_CLoud_Matebook16S_add_icon.jpg

Nová služba je nejen vhodná pro propojení více zařízení, ale nabízí také opravdu velkou kapacitu úložiště. To ocení třeba ti uživatelé, kteří se zabývají prací v digitálně kreativních oblastech, od fotografů až po grafiky, či zkrátka ti, kteří potřebují pracovat s množstvím obsahu na více místech a zařízeních. Propojené úložiště tak například umožní zpracovat média v počítači a následně je snadno sdílet na sociálních sítích přímo z chytrého telefonu. 

Funkce i pracovní prostředí si zamilujete

To ale nejsou veškeré vychytávky, které systém nabízí. Díky cloudovému zálohování máte svá data v bezpečí bez ohledu na typ souboru – HUAWEI Mobile Cloud totiž podporuje celou škálu až 18 různých typů dat. Ani v případě krádeže nebo ztráty se však nemusíte o své soukromí bát. Prostřednictvím “Find My Device“ dokážete na dálku zařízení snadno lokalizovat a vymazat z něj svá data.

Vedle funkcionalit si ale jistě užijete samotnou práci v krásném a intuitivním rozhraní. Prostředí cloudu je zásluhou navigačního panelu velmi snadné na orientaci a procházení veškerých souborů, ať už to jsou textové dokumenty, aplikace či rozsáhlé galerie. Zkrácený přístup k dokumentům, které jste nedávno otevřeli, je zde samozřejmostí.

Nový MateBook a prostor na cloudu k tomu

Ku příležitosti uvedení MateBooku 16s a MateBooku D16 přichází Huawei se speciální nabídkou tříměsíčního předplatného zdarma na HUAWEI Mobile Cloud s 200 GB kapacitou. Mobile Cloud je rovněž dostupný pro všechny počítače se systémem Windows, kdy po bezplatné registraci HUAWEI ID získají uživatelé 5 GB cloudového úložiště zdarma.

C:\Users\r00435097\Desktop\CEE & Nordics HMS\CPs\Huawei Mobile Cloud\Images\Offer\KV_1920x1080.jpg

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.