Společnost Eurowag vyhlásila vítěze soutěže EW King

Praha, 11. července 2022 – Eurowag, společnost poskytující přední platební a mobilní platformu pro komerční silniční dopravu, vyhlásila vítěze soutěže EW King. Ta probíhala od 1. září do 31. října 2021 v 18 zemích světa a zúčastnit se jí mohli všichni zákazníci, kteří využívají kartu Eurowag. Téměř 6 000 z nich se pak zúčastnilo losování o hlavní cenu, nákladní automobil Volvo FH D13 460 TC. Výhercem se stala polská dopravní společnost Stanwex II.

V historicky první soutěži EW King se utkalo celkem 5 747 zákazníků, kteří splnili podmínku natankovat alespoň čtyřikrát měsíčně 250 litrů paliva a zaplatit kartou Eurowag. Zákazníci k transakcím použili přesně 41785 karet, přičemž za každý nákup pohonných hmot nad stanovenou hranici získali soutěžící 1 výherní lístek. 

Za dva měsíce bylo za nákupy pohonných hmot získáno celkem 47 188 lístků, což odpovídá přibližně 12 milionům litrů pohonných hmot. Motivací byly i další hodnotné ceny. Kromě hlavní ceny, nákladního automobilu, zákazníci soutěžili take o produkty Apple, elektrické koloběžky nebo gadgety do auta.

Hlavní cena, nákladní automobil Volvo, putovala do Polska. Vítězem soutěže se stala Kinga Pałysa, předsedkyně představenstva společnosti Stanwex II, a soutěž EW King tak získala svou královnu.“Byli jsme překvapeni a trochu šokováni, že jsme vyhráli. Zpočátku, když jsme se o soutěži dozvěděli, jsme si mysleli, že jde o nějaký vtip. Ale když jsme pak dostali cenu, udělalo nám to neuvěřitelnou radost,” podělila se o své nadšení Pałysa při přebírání vozidla.

Během slavnostní korunovace převzala klíčky od vozidla z rukou Pawła Wydymuse, Country Managera společnosti Eurowag, a Sebastiana Zielińského, regionálního manažera prodeje společnosti Eurowag.

“Jsme velmi rádi, že soutěž Eurowag King byla úspěšná, že hlavní cena udělala lidem radost a že pomůže vítězům úspěšně podnikat. Se soutěží máme nyní velké plány a chceme ji zopakovat,” uvedla Alžběta Frösslová, vedoucí marketingové komunikace společnosti Eurowag.

O společnosti Eurowag 

Společnost Eurowag byla založena v roce 1995 a je přední celoevropskou integrovanou platformou pro platby a mobilitu zaměřenou na komerční silniční dopravu. Inovativní řešení společnosti Eurowag zjednodušují život malým a středním podnikům v odvětví komerční silniční dopravy v celé Evropě díky jedinečné kombinaci platebních řešení, bezproblémových technologií, digitálního ekosystému založeného na datech a vysoce kvalitních zákaznických službách. www.eurowag.com