Léto ve znamení festivalů

Praha 2. 8. 2022–Léto nemusí nutně znamenat dovolenou u moře, hojně přeje i ostatním venkovním aktivitám. Mezi ty nejlákavější, nejakčnější určitě patří festivaly. Jenom tuzemská scéna nabízí přes 90 různých hudebních akcí nejrůznějších žánrů a jejich sezóna je v plném proudu. Kromě společnosti kamarádů, stanu, spacáku a oblečení vám pobyt na takové akci zpříjemní i praktické vybavení.

Aby váš telefon měl vždycky šťávu, je dobré s sebou zabalit výkonnou powerbanku. Yenkee YPB 1180 nabízí výkon až 18 W s kapacitou 10 000 mAh. Dva výstupy USB-C a USB-A naopak zajistí bezproblémové nabíjení dvou zařízení současně, kdy se výkon rovnoměrně rozdělí na 5 W. O jejím stavu nabití vás průběžně informuje LCD displej. Elegantní kovová powerbanka je k dostání ve dvou barvách, které podtrhnou váš styl. Pořídit si ji můžete v šedé i červené barvě za 699 Kč.
Obsah obrázku interiér, nerez, ocel, elektronický

Popis byl vytvořen automaticky

Obsah obrázku text, bílá tabule

Popis byl vytvořen automaticky
Powerbanku si doplňte o vysoce odolný kabel, který upoutá zejména svojí barevností. Kabel v ocelovém provedení má dlouhou životnost i velkou odolnost. Navíc se vám nikdy nestane, že by se vám v tašce nebo kapse zamotal. Synchronizační a dobíjecí model je dostupný ve třech provedeních pro každý typ zařízení. USB-C je k dostání za 279 Kč, Lightning za 399 Kč a USB A / B mikro za 229 Kč.
V mezičase, kdy není žádná živá hudba se vám bude určitě hodit reproduktor Yenkee YSP 3010BK, který je díky svému provedení jako dělaný na venkovní akce. Je vyroben z odolného materiálu, který zvládne nejeden pád a díky praktickému držáku ho nikdy neztratíte. Výkon 20 W a výdrž až 10 hodin se naopak postará o nikdy neutichající party. Pokud se na party sejdou dva reproduktory QBRICK, bude zábava díky technologii True Wireless Stereo (TWS) opravdu všudypřítomná už za 999 Kč.
Obsah obrázku mobilní telefon

Popis byl vytvořen automaticky

Vášnivým uživatelům sociálních sítích, kteří chtějí svým sledujícím zprostředkovat dokonalé video z akce, je určen flexibilní stativ 3v1 s vestavěným standardním 1/4″ závitem. Yenkee YSM 301BK se postará o stabilitu díky pryžovým nohám s extrémní přilnavostí, které se dají obtočit nebo postavit. Perspektivu 360° snímáni zajišťuje otočná kulová hlava. Sada je dodávána s držákem telefonu a stativu pro akční kamery za cenu 529 Kč. Natáčení vlogů či live přenosu je s ní mnohem jednodušší.