POCO M4 5G přináší nekonečnou zábavu všem mladým technologickým nadšencům

Nejnovější smartphone značky POCO s 5G konektivitou udává trendy

Praha, 15. srpna 2022 – Značka POCO, která je oblíbená mezi mladými světovými technologickými nadšenci, představuje smartphone POCO M4 5G, jenž přináší neomezenou 5G zábavu všem mladým a technologicky zdatným lidem po celém světě.

Nejnovější přírůstek značky POCO naplňuje příslib 5G mobilní sítě a poskytuje uživatelům ten nejplynulejší a nejstylovější způsob, jak hrát hry, sledovat videa, komunikovat s přáteli na sociálních sítích a mnoho dalšího. Tento mobilní telefon byl navržen pro mladé lidi, kteří udávají trendy a nechtějí dělat kompromisy. Je hvězdou 5G zábavy s výpočetním výkonem a dynamickými funkcemi displeje, které vyhovují všem, kteří chtějí zůstat připojení i na cestách. 

„Společnost POCO odjakživa naslouchá současným mladým technologickým nadšencům a přináší jim chytré telefony, díky kterým je jejich život propojenější a zábavnější. POCO M4 5G nabízí tu nejlepší možnou rovnováhu mezi výkonem a cenovou dostupností, a umožňuje tak nové generaci po celém světě žít 5G životní styl plný zábavy,“ říká Angus Ng, vedoucí produktového marketingu společnosti POCO Global.

POCO M4 5G: Nekonečná zábava

Pro plynulejší zážitek při hraní nebo živém vysílání využívá POCO M4 5G ultrarychlou 5G mobilní síť, a to díky pokročilému procesoru MediaTek Dimensity 700 [1]. Pomocí integrovaného 5G modemu a neuvěřitelné energetické účinnosti zajišťuje rychlejší a spolehlivější připojení na obou slotech 5G SIM a plynulejší zpracování dat po celý den. Rychlé úložiště a paměť dále umožňují uživatelům kratší dobu instalace aplikací, rychlejší přenos velkých souborů a hladší chod při každodenním používání.

POCO M4 5G je vybaveno displejem DynamicSwitch, který inteligentně přepíná obnovovací frekvenci displeje od 30 Hz do 90 Hz v závislosti na tom, co uživatel právě dělá. To zajišťuje plynulost a optimální požitek z různých činností, jako je hraní her, sledování sportovních přenosů, psaní zpráv i natáčení videí, a zároveň šetří energii a prodlužuje životnost baterie. Nový smartphone POCO je vybaven vysokokapacitní baterií s kapacitou 5 000 mAh a 18W rychlonabíjením,[2] takže ani při dlouhém telefonním hovoru nebo otevření energeticky náročné aplikace pro určování polohy přes GPS se nemusíte obávat vybití baterie. Velký 6,58palcový displej je navíc vybaven neuvěřitelně odolným sklem Corning® Gorilla® Glass, které zajišťuje větší odolnost.

POCO M4 5G vyzařuje mladou a svěží estetiku. Vyniká stylovým designem a krásně strukturovaným matným povrchem, který poskytuje dobrou přilnavost a odolává šmouhám, otiskům prstů a škrábancům, takže ani po dlouhodobém užívání neztratí na své kráse. S POCO M4 5G pořídíte i působivé fotografie, o něž se postará soustava dvou zadních fotoaparátů, která se skládá z 13MP hlavního fotoaparátu a 2MP snímače hloubky pro detekci hloubky v reálném čase. Telefon je také vybaven širokou škálou inovativních funkcí a režimů pro fotografování a natáčení videí s podporou umělé inteligence, která uživatelům pomáhá zachytit každý okamžik. K tomu všemu je nové POCO vybaveno 5MP předním fotoaparátem, jež je ideální pro pořizování selfie fotografií a videohovory.

YouTube Premium zdarma 

Uživatelé telefonů POCO M4 5G získají dva měsíce YouTube Premium zdarma. Usnadní tak přístup k nejlepšímu obsahu bez reklam i offline, je-li k dispozici. Mezi výhody patří i předplatné služby YouTube Music Premium, kde uživatelé získají neomezený přístup bez reklam k více než 80 milionům oficiálních skladeb, živých vystoupení, cover verzí a remixů..

Dostupnost produktu

POCO M4 5G se dodává ve třech barvách: černé Power Black, modré Cool Blue a žluté POCO Yellow. 

K dispozici bude v průběhu září v následujících variantách: 4GB + 64GB a 6GB + 128GB. 

Poznámky:

[1] Připojení 5G se může lišit v závislosti na dostupnosti v regionu a podpoře místních operátorů. 

[2] 5000 mAh je typická hodnota.

O značce POCO

POCO je nezávislá mladá značka, která se zrodila ze společnosti Xiaomi Corporation. V současné době vstoupila na více než 91 světových trhů a jen v roce 2021 dosáhly celkové dodávky smartphonů POCO 23 milionů kusů.

Značka POCO má momentálně nezávislý produktový, prodejní a marketingový tým a sdílí zdroje společnosti Xiaomi v oblasti výroby a poprodejních služeb. POCO je spotřebitelská technologická značka založená na filozofii “Vše, co potřebujete, nic, co nepotřebujete”, s klíčovým zaměřením na požadavky a zpětnou vazbu svých fanoušků. Je postavena na neúnavném hledání technologií, které její fanoušci skutečně potřebují, čímž demokratizuje rozhodování a neustálé aktualizace produktů, aby se sama rozvíjela.