Hedvika Holá je novou HR ředitelkou NN ČR

Praha, 1. září 2022 – Hedvika Holá se 1. září ujímá funkce výkonné ředitelky pro lidské zdroje ve společnosti NN Česká republika. Do NN přichází s dlouholetou praxí v oblasti HR. Prošla řadu zemí a starala se o tisíce zaměstnanců v průmyslových i finančních institucích zvučných jmen. Zdraví, vyrovnanost a spokojenost zaměstnanců jsou u ní na prvním místě.

„Lidé jsou pro nás to nejdůležitější, ať už jde o naše klienty, zaměstnance nebo dodavatele. Stejně tak to vnímá i Hedvika, a proto mě těší, že náš tým doplní právě ona. Kultura, kterou jsme v NN za posledních pět let vybudovali, je něco, co ji oslovuje, protože pramení z hodnot, v něž sama věří,“ komentuje jmenování nové HR ředitelky generální ředitel NN ČR Maurick Schellekens.

Hedvika se věnuje HR již od studií psychologie na Univerzitě Palackého v Olomouci. Zkušenosti i významné profesní úspěchy sbírala v rámci technologické společnosti ABB, kde na poli HR působila téměř deset let. Postupně se zde vypracovala až na personální ředitelku české pobočky, a později z hlediska lidských zdrojů dokonce zodpovídala za celý Benelux.

V roce 2018 odešla z průmyslového sektoru do českého zastoupení finanční skupiny ING, kde vedla agilní transformaci z pohledu lidí. V roli šéfky HR zde setrvala až do loňského uzavření osobního bankovnictví ING v České republice. Poté přešla do své dosavadní role Global HR Business Partner, kde zodpovídala za 8 zemí a více než 5 500 zaměstnanců.

—————————–

NN Group

NN Group působí v 11 zemích, kde poskytuje služby 18 milionům klientů, o které pečuje 14 tisíc zaměstnanců. NN navazuje na 170letou tradici v oboru finančních služeb a její název je odkazem na pojišťovnu Nationale-Nederlanden, pod jejíž vlajkou NN v minulosti působila i v České republice. NN Group se celkově zaměřuje především na životní pojištění, důchodové spoření a investiční management, v některých zemích ale poskytuje i bankovní a další finanční služby.

NN Životní pojišťovna 

NN Životní pojišťovna působí na českém trhu již od roku 1992, kdy pod názvem Nationale-Nederlanden začala jako první zahraniční pojišťovna nabízet životní pojištění. NN Životní pojišťovna je držitelem ocenění Superbrands 2016, 2018 a 2019, její produkty se pravidelně umisťují na předních místech v oborových soutěžích. Po stříbru mezi životními pojišťovnami ve výzkumu Hospodářských novin „Nejlepší pojišťovna 2018“ získala v roce 2019 nejvyšší titul „Nejlepší životní pojišťovna 2019“ a na stupních vítězů stanula i v roce 2020, kdy obsadila celkové třetí místo. V soutěži „Finparáda.cz – Finanční produkt roku 2018“ se flexibilní životní pojištění NN Smart umístilo na 2. místě v kategorii „Investiční životní pojištění“ a rizikové životní pojištění NN Život na 2. místě v kategorii „Rizikové životní pojištění“. Více informací najdete na www.nn.cz.

NN Penzijní společnost 

NN Penzijní společnost začala nabízet soukromé spoření na penzi v roce 1995 jako jedna z prvních společností v České republice. Za 20 let působení v ČR připsala klientům zhodnocení ve výšce 5 miliard korun. V roce 2013 klientům přinesla inovativní řešení správy soukromého spoření na penzi v podobě on-line portálu Moje NN, který postupně rozšířila i na správu životní pojištění. NN Penzijní společnost je držitelem ocenění Superbrands 2017. V soutěži „Finparáda.cz – Finanční produkt roku 2017“ se NN Penzijní společnost umístila na 3. místě v kategorii „Doplňkové penzijní spoření“. Bližší informace o NN Penzijní společnosti najdete na www.nnpenzijnispolecnost.cz.

Tagged