Na jaře Electro World rozdal 15 milionů korun, kolik to bude nyní? Je tu opět Slevové šílenství!

Česká republika, Praha – 15. září 2022 – Společnost Electro World od čtvrtka 15. do pondělí 19. září 2022 znovu pořádá akci s názvem Slevové šílenství, v jejímž rámci svým zákazníkům přinese skutečně zajímavé a neopakovatelné nabídky.  Od podzimu 2020 byla tato akce úspěšně realizována už čtyřikrát.

Ze Slevového šílenství se stává již tradice

V průběhu prvního Slevového šílenství rozdal Electro World za pouhé čtyři zářijové dny mezi svými zákazníky 20 tisíc slev ve výši téměř 15 milionů korun. Do konce roku bylo v rámci Slevového šílenství uplatněno dohromady 60 tisíc slevových kupónů a slevy v celkové výši 45 milionů korun. Jen v letošní jarní vlně akce byl ale rekord překonán hned několikrát, kdy bylo za čtyři dny prodáno zboží za téměř 130 milionů korun, z čehož velká část (téměř 88 milionů) byla realizována přes e‑shop.

Letos navíc zákazníci jistě ocení jednu novinku, a sice prodloužení již prodlouženého víkendu až do pondělí. Na jednotlivé akce tak budete mít o den více času.

V dubnu 2021 probíhala akce kvůli lockdownu pouze on-line, od září loňského roku pak mohli pracovníci Electro Worldu zákazníky obsloužit také v prodejnách. I v rámci nadcházející vlny Slevového šílenství zde bude na zákazníky čekat široký sortiment, budou si moci zboží v klidu prohlédnout, vyžádat si odbornou pomoc personálu nebo si sjednat oblíbené doplňkové služby. Na své si samozřejmě přijdou i ti zákazníci, kteří preferují nakupování on-line.

Součástí speciální nabídky, která bude platit pouze ve zmíněný prodloužený víkend, je zhruba 20 speciálních slev, a to až do výše 30 procent. Z nich vybíráme ty nejzajímavější, které se rozhodně vyplatí sledovat:

  • 25 % sleva na notebooky Asus, 10 % sleva na notebooky s Windows a tablety s Androidem
  • 20 % sleva na OLED a QLED televize Samsung (modely 2022)
  • 20 % sleva na Nanocell televize a audio produkty LG
  • 7 % sleva na Apple iPhone a Watch (kromě novinek), iPad Air, Pro a MacBook Pro
  • 20 % sleva na chladničky a mrazáky Samsung, LG, Whirlpool, Electrolux, Concept, Candy, Hoover, Haier a Indesit
  • 20 % sleva na malé kuchyňské spotřebiče, mikrovlnky, kávovary Philips, Saeco, Siemens a Krups, kapslové kávovary
  • 20 % sleva na produkty péče o tělo, zdraví a dítě (mimo Dyson a Miele)
  • 30 % sleva na e-kola Corratec
  • 30 % sleva na značku ECG

Kompletní seznam slev a veškeré slevové kódy pro jednotlivé kategorie najdete pěkně na jednom místě přímo v e-shopu Electro Worldu. Nejsou tak třeba žádné slevové kupony z časopisů ani stahování aplikací do mobilu. Prostě si vyberete, co potřebujete, a zadáte kód v košíku. Případně navštívíte některou z 39 prodejen Electro Worldu po celé republice. Přesně takto snadné to je.

Bližší informace k celé akci najdete na webu https://www.electroworld.cz/slevove-silenstvi.

O společnosti Electro World

Společnost Electro World je jedním z největších multikanálových řetězců specializujících se na prodej spotřební elektroniky, výpočetní a telekomunikační techniky, domácích elektrospotřebičů a veškerého příslušenství, včetně poskytování souvisejících služeb. V letech 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 a 2022 byla oceněna prestižním titulem Superbrands, který je uznáním vynikajícího postavení značky na lokálním trhu.