Viola Kaigerová nastoupila na pozici Platform Solutions Consultant ve společnosti Adform

15. září 2022, Praha – Viola Kaigerová rozšířila řady konzultantů ve společnosti Adform, která je jedinou globální, nezávislou a plně integrovanou reklamní platformou stvořenou pro účely moderního marketingu. Zastávat bude funkci Platform Solutions Consultant.

Viola Kaigerová zahájila svou kariéru ve společnosti Seznam. Zde působila v rámci RTB oddělení, ve kterém získala první zkušenosti s reklamními technologiemi. V následujících letech se vypracovala do pozice Specialista správy RTB senior. V této funkci se starala o plánování, realizaci, optimalizaci a následné vyhodnocování výkonnostních i brandových RTB kampaní pro české a zahraniční klienty. 

„Vedle správy kampaní jsem se věnovala také konzultantské činnosti. Zaměřovala jsem se zejména na edukaci klientů v oblasti RTB a doporučování nových strategií, cílení a vhodných technologických novinek, které by vedly k dosažení lepších výsledků a cílů. Oceňuji také to, že vedle DSP Adform jsem se měla možnost seznámit i s dalšími konkurenčními platformami. Tyto zkušenosti mohu nyní dobře zužitkovat,” popisuje Viola Kaigerová. 

„Violy Kaigerové jakožto nové posily týmu si opravdu velice vážíme a věříme, že její bohaté zkušenosti z oblasti RTB technologií přispějí k dalšímu zkvalitnění služeb, které našim českým a slovenským zákazníkům nabízíme,” doplňuje Michael Štádler, country manager pro Českou republiku a Slovensko v Adformu. 

O Adformu

Adform je jedinou celosvětově působící, nezávislou a plně integrovanou reklamní platformou stvořenou pro účely moderního marketingu. Unikátní technologie Adform Flow spojuje dokonalou uživatelskou zkušenost s modulární, otevřenou a škálovatelnou architekturou, která umožňuje bezproblémovou správu kampaní po celou dobu jejich životního cyklu. Klientům nabízí vylepšenou kontrolu nad kampaněmi včetně dat, která v jejich průběhu získají. Adform svou technologii vylepšující spolupráci mezi lidmi a stroji rozvíjí již od roku 2002.

Více informací se dozvíte na www.adform.com.