Zlatý hattrick pro LAMA Plus už podruhé

Společnost LAMA Plus opět obhájila vítězství v prestižní anketě ChannelWorld Awards v kategorii Specializovaný distributor roku. Toto významné ocenění obdržela již třetí rok po sobě a jedná se tak o celkově druhý hattrick v historii společnosti.

Ředitel společnosti Ing. Roman Lamacz u této příležitosti uvedl: “Velice si tohoto ocenění vážím a děkuji všem resellerům, kteří si našli čas a poslali nám svůj hlas. Je pro mě vždy pohlazením po duši, když vidím, že se nám energie, kterou do práce vkládáme po celý rok, takto vrátí. Dodává nám to motivaci pro období hlavní sezóny, které je před námi a zároveň je pro nás výzvou, abychom neustále vymýšleli nové služby v péči o zákazníka a titul i příští rok obhájili. Chtěl bych touto cestou poděkovat také celému týmu, díky kterému se nám podařilo získat titul již po několikáté. Je skvělé mít tým lidí, kteří vzájemně spolupracují a jsou tak výborný kolektiv.”

Cenu přebírala vedoucí marketingového oddělení Ing. Michaela Šnapková, která nastínila projekt, kterým se marketingové oddělení společnosti LAMA Plus bude zabývat: “Jsme na trhu více než 30 let a všichni naši reselleři vědí, že jsme firma s rodinným přístupem. Potřeby každého resellera se liší, a to je to hlavní, nač se soustředíme a na čem chceme dále stavět nově připravované aktivity. Zároveň pracujeme neustále na vylepšení našich služeb s cílem – co nejvíce usnadnit a ulehčit resellerům jejich práci. Zkrátka chceme, aby u nás každý reseller dostal maximální péči a obchodování s námi jej opravu bavilo.”

  1. O společnosti Lama Plus  

Lama Plus s.r.o. je ryze českou obchodní společností. Profiluje se jako komplexní zdroj spotřebního materiálu a doplňků pro IT resellery v rámci evropského kontinentu. Společnost je přímým dovozcem originálních materiálů stejně jako cenově dostupnějších materiálů kompatibilních. Lama Plus je v ČR jediným autorizovaným distributorem výhradně spotřebního materiálu řady předních světových výrobců, např. HP, Epson, OKI, Brother, Dymo, Kodak, Verbatim, Avacom, Goodram, DataTresorDisc, Apacer. Svým partnerům nabízí také produkty dalších renomovaných značek – Canon, Lexmark, IBM, Konica Minolta, Ricoh, Sharp, Kyocera Mita, Toshiba, aj. Lama Plus je výhradním distributorem kompatibilních produktů Fullmark, UP a počítačových doplňků All new, Powerton, E-Blue, Red Fighter, Marvo, Ultradesk, LOGO a subdistributorem značek Avery Zweckform, Kingston, Polar, Samsung a Xerox.

Distributor Lama Plus prohlubuje svou dlouholetou specializaci na počítačové doplňky a neustále rozšiřuje nabídku herního příslušenství. Vychází tak vstříc všem resellerům, kteří pochopili rostoucí význam gamingu a eSportu. V oblasti, na kterou se zaměřuje, chce být nejlepší, mít široký sortiment periferií různých značek pro profi hráče i pro začátečníky, doplnit ho neméně zajímavým herním nábytkem a nabídnout resellerům přidanou hodnotu, kterou u ostatních distributorů nezískají, a to poradenství specialisty na gaming, který má zkušenosti s působením v jednom z předních herních týmů a dokáže tudíž usnadnit zařazení gaming sortimentu do nabídky i těm resellerům, kteří si v tomto oboru nejsou jistí. Komplexní nabídka distributora je tvořena různými úrovněmi periferií tak, aby si vybral opravdu každý hráč. Portfolio zahrnuje nejen výhradní distribuce značek Marvo, E-Blue, Ultradesk, ale také vlastní značku Red Fighter a  další významné značky HP Omen, A4Tech Bloody, Redragon či GX Gaming.

Společnost Lama Plus dodává zboží prodejcům, systémovým integrátorům i renomovaným obchodním řetězcům po celé ČR. Firma má své zastoupení také na Slovensku a v Polsku odkud zásobuje země Evropské unie i další státy Evropy (cca 15 zemí). Společnost Lama Plus vystavuje na veletrzích CeBIT, Paperworld, IFA v Německu. Již podruhé společnost LAMA Plus obhájila zlatý hattrick a získala titul Specializovaný distributor roku v anketě ChannelWorld Awards. V žebříčku TOP 100 ICT společností v ČR se společnost umisťuje pravidelně v první patnáctce. 

Více informací naleznete na www.lama.cz, www.lama.sk a marvogaming.eu