Fitmin spouští Black Friday! Nezapomeňte pořídit best sellery pro mlsné jazýčky svých mazlíčků

Praha, 7. listopadu 2022 – Fitmin, tradiční český výrobce krmiv pro kočky, psy, koně
a hlodavce, slaví se svými zákazníky svátek slev s názvem Black Friday a spouští jej na 3 týdny i na svém e-shopu. Vybírejte z best sellerů, které jsou prověřeny nejen vytříbenými jazýčky domácích mazlíčků, ale i jejich chovateli. 

Značka Fitmin spouští od 7. listopadu slevovou akci Black Friday. Ta bude platit až do konce listopadu (28. 11.2022) nebo do vyprodání zásob. Využijte slevový kód BLACK20 na kočičí a psí sortiment, nebo kód BLACK10 na koňské produkty a produkty značky Bocus. A že nevíte, co svým mazlíčkům vybrat? Vsaďte na absolutní best sellery! 

Pro psy to nejlepší

Pro plnohodnotný život vašeho psa zvolte Fitmin For Life Adult. Toto krmivo je ideálním kompromisem mezi kvalitou a cenou, zaručuje kompletní poměr živin pro dospělé psy v běžné zátěži, a to v prémiové kvalitě. Složení navíc obohacují pivovarské kvasnice a každá granule má na svém povrchu játrový obal, který ještě zvyšuje chutnost granulí.

Fitmin For Life Adult

Pokud hledáte holistické bezobilné (grain free) krmivo, jehož základem jsou různé druhy čerstvého masa té nejvyšší kvality dále doplněné o superpotraviny, bylinky, ovoce a zeleninu, rozhodně sáhněte po kulinářském zážitku pro psy ve formě granulí Fitmin Purity Adult Beef Grainfree. Jejich nespornou výhodou je právě prvotřídní složení, které je přirozeně bezlepkové a obsahuje 71 % živočišných proteinů.

Fitmin Purity Adult Beef Grainfree 

Pro chovatele nabízíme také krmiva ve střední úrovni (superprémiové), která obsahují 50 % čerstvého masa v kombinaci s rýží. Krmivo Fitmin Medium Maintenance z řady Výživový program představuje kvalitní krmivo, které je vhodné pro všechny psy středních plemen v běžné zátěži, jejichž chovatelé si zakládají na kvalitním složení a čerstvém mase, toho je v každém pytli 50 %. Do receptury jsou také dodána také prebiotika, cheláty, komplex dentální péče nebo juka. 

Fitmin Medium Maintanance 

Připravte se s předstihem i na Vánoce. Fitmin již tradičně přináší limitovanou vánoční edici speciálních psích bonboniér. Půl kila křupavých přírodních pamlsků plných čerstvého masa z řady Fitmin Purity bude pod stromečkem bez pochyb tou největší radostí! 

Fitmin Purity Snax vánoční bonboniéra pro psy
Obsah obrázku pes, interiér, savci

Popis byl vytvořen automaticky

Kočičí mlsný výběr

Máte doma vybíravou kočku, které chcete dopřát to nejlepší a zároveň nejchutnější? V tom případě rozhodně zvolte suché krmivo Fitmin Purity Cat Delicious. Jedná se o holistické bezobilné krmivo s čerstvým zvěřinovým masem, bylinkami, ovocem a zeleninou. To vše k dosažení pevného zdraví
a optimální vitality vaší kočičí šelmy. 

Fitmin Purity Cat Delicious

Druhý kočičí tip, tentokrát pro kastrované miláčky, je krmivo založené na šťavnatém hovězím mase
s obsahem 84 % bílkovin živočišného původu. Díky inovované receptuře a poctivým surovinám mají granule z řady Fitmin For Life vysokou chutnost a 100 % chovatelů by je doporučilo svým známým. Vyzkoušíte je také? 

Fitmin For Life Castrate Beef

Slevové kódy spojené s akcí Black Friday neplatí na zboží z kategorie Vánoce a Akce. Další informace o produktech i akci Black Friday naleznete na stránkách www.fitmin.cz.

O značce Fitmin

Fitmin je tradiční česká značka sídlící v podhůří Orlických hor, kde s respektem k přírodě a láskou ke zvířatům vyrábí krmiva, výživové doplňky a naturální pochoutky pro psykočky, koně a nově i pro malé hlodavce. Od vzniku značky Fitmin uplynulo už více než 24 let a za tu dobu se mnohé změnilo, avšak základní hodnota rodinného byznysu – poctivý přístup k práci – zůstala zachována. Celou společností i nadále prostupuje duch původních zakladatelů společnosti, rodiny Štěpánkových. Jejich chovatelská a zemědělská tradice měla v Helvíkovicích vždy hluboké kořeny. Jako první u nás Fitmin v roce 2010 přišel s unikátní technologií přidávání čerstvého masa do procesu výroby krmiv, díky které si produkty zachovávají skvělou chutnost. Živiny zůstávají ve špičkové kvalitě a nejsou zničeny vysokými teplotami jako v případě, že je maso nejdříve zpracováno v moučku a teprve potom do granulí. Navíc to není maso ledajaké – jedná se o maso vysoké kvality, které je srovnatelné s kvalitou masa, které
se používá v potravinářství.