Rozšířená řada tiskáren Canon MegaTank nabízí kvalitní domácí tisk

Praha, 18. listopadu 2022 – Společnost Canon dnes oznámila rozšíření své modelové řady MegaTank o čtyři nové rychlé, vysoce kvalitní tiskárny s doplňováním inkoustu – ideální pro rodiny, které chtějí ušetřit na domácím tisku. Nové tiskárny MegaTank nabízí řadu funkcí pro široký okruh uživatelů – ať studujete, pracujete flexibilně z domova nebo tisknete pro svou rodinu: 

    • PIXMA G4470: vysokorychlostní tiskárna 4 v 1 s automatickým podavačem dokumentů a WiFi
    • Řada PIXMA G3470: multifunkční tiskárna (MFP) 3 v 1 s WiFi – k dispozici ve třech barvách
    • PIXMA G2470: multifunkční zařízení 3 v 1
    • PIXMA G1430: jednoúčelový model 

    Mezi klíčové vlastnosti celé modelové řady patří vysokokapacitní, snadno doplňovatelné inkoustové nádobky, vysoká rychlost tisku, kvalitní výstupy a zjednodušená rozhraní, která usnadňují obsluhu. 

    Nízké provozní náklady 

    Aktualizovaná řada zahrnuje čtyři cenově výhodné tiskárny – schopné produkovat velké objemy kvalitních dokumentů a fotografií bez starosti o výměnu inkoustových kazet. Díky systému nepřetržitého zásobování inkoustem jsou provozní náklady ve srovnání s tiskárnami na bázi kazet efektivnější. Díky zásobníkům inkoustu s vysokou výtěžností mohou všechny čtyři modely vytisknout 6 000 stran z jediné lahvičky s černým inkoustem a o 27 % více v ekonomickém režimu (7 600 stran). U barevného tisku nabízejí nejnovější modely MegaTank vysokou výtěžnost až 7 700 stran z jedné sady inkoustů (8 100 v ekonomickém režimu). Jsou ideální pro zaneprázdněné rodiny, které chtějí cenově výhodnou tiskárnu, která v případě potřeby poskytuje kvalitní výstupy. Tiskárny používají inkousty na bázi pigmentu i barviva. To pomáhá dosáhnout ostrosti u černého textu a zářivých barev u barevných obrázků. 

    Vysoká rychlost, vysoká produktivita 

    Všechny čtyři tiskárny v této řadě dosahují vysoké rychlosti tisku – 11,0 obr./min černobíle a 6,0 obr./min barevně a jsou tedy rychlejší než předchozí modely. Díky spolehlivému a rychlému tisku mohou uživatelé věnovat čas a energii jiným kreativním činnostem a tisknout s důvěrou vysoce kvalitní výstupy ve velkých objemech. Ostrými a výraznými výtisky tato řada uspokojí široké spektrum potřeb a požadavků – od studentů, kteří potřebují tisknout rozsáhlé seminární práce, po ty, kdo se se svými rodinami věnují tvůrčím aktivitám. Ti, kdo pracují z domova, ocení u modelu PIXMA G4470 automatický podavač originálů na 35 listů pro rychlé skenování a kopírování vícestránkových dokumentů, který zvyšuje produktivitu práce.

    Snadná obsluha pro celou rodinu

    Tiskárny PIXMA G2470, PIXMA G3470 a PIXMA G4470 se vyznačují novým designem se snadnou a přehlednou obsluhou. Instalaci a ovládání usnadňují také LCD displeje. Díky inkoustové technologii Canon MegaTank jsou všechny tiskárny této řady jednoduché na obsluhu a údržbu. Dobu nutných odstávek tiskárny minimalizuje uživatelsky vyměnitelná údržbová kazeta spolu s nestlačitelnými lahvičkami na inkoust s mechanickou identifikací barvy.

    Modely PIXMA G4470 a PIXMA G3470 umožňují uživatelům jednoduché připojení a tisk z chytrých zařízení díky kompatibilitě s technologiemi Apple AirPrint a Mopria® pro Android a podpoře aplikace Canon PRINT. Kreativně zaměření uživatelé mohou hledat inspiraci na internetových stránkách Canon Creative Park, kde naleznou mimo jiné prostorové papírové modely nebo šablony různých blahopřání s možností tisku i na magnetický nebo matný fotopapír. Řada PIXMA G3470 je k dispozici ve třech barevných variantách – černé, bílé a červené. 

    V rámci řady MegaTank společnost Canon dnes uvedla na trh také tiskárny MAXIFY GX3040 a MAXIFY GX4040, které obohacují řadu MAXIFY o tiskové schopnosti pro potřeby malých firem a domácích kanceláří. 

    Další informace o tiskárnách s technologií MegaTank naleznete na stránkách:

    https://www.canon.cz/printers/pixma-g1430/

    https://www.canon.cz/printers/pixma-g2470/

    https://www.canon.cz/printers/pixma-g3470-series/

    https://www.canon.cz/printers/pixma-g4470/

    Řada MegaTank – hlavní funkce a vlastnosti 

    • Vysoká rychlost tisku 11,00 obr./min / 6,0 obr./min
    • Vysoká výtěžnost inkoustu – 6 000 listů černobíle (7 600 v ekonomickém režimu) a 7 700 listů barevně (8 100 v ekonomickém režimu)
    • Uživatelsky vyměnitelná údržbová kazeta
    • Inkoustové nádobky s mechanickým klíčem
    • Kompatibilita s magnetickými, matnými a fotografickými médii
    • Vysoce kvalitní tisk
    • Kapacita 100 listů

    PIXMA G4470 – hlavní funkce a vlastnosti: 

    • 1,3“ LCD displej usnadňuje ovládání 
    • Tiskárna 4 v 1 – tisk, kopírování, skenování a faxování 
    • Automatický podavač dokumentů na 35 listů
    • Kapacita 100 listů 
    • Podpora bezdrátového připojení přes WiFi

    PIXMA G3470 – hlavní funkce a vlastnosti: 

    • Tiskárna 3 v 1 – tisk, kopírování a skenování
    • 1,3” LCD displej usnadňuje ovládání
    • Podpora bezdrátového připojení přes WiFi
    • K dispozici ve třech barvách – černá, bílá a červená

    PIXMA G2470 – hlavní funkce a vlastnosti 

    • 1,2” LCD displej usnadňuje ovládání 
    • Tiskárna 3 v 1 – tisk, skenování a kopírování 

    PIXMA G1430 – hlavní funkce a vlastnosti 

    • Jednoúčelová tiskárna
    • LED indikátory na ovládacím panelu

    -KONEC-

    O společnosti Canon Europe

    Canon Europe je strategická centrála pro region EMEA společnosti Canon Inc., předního světového dodavatele technologií a služeb pro digitální zpracování obrazu. Canon Europe působí přibližně ve 120 zemích, zaměstnává okolo 13 500 lidí a přispívá zhruba čtvrtinou ke globálním ročním výnosům společnosti Canon.  Společnost Canon byla založena v roce 1937 a po celou dobu své osmdesátileté existence přináší zákazníkům špičkovou obrazovou techniku. Neustále investuje do správných oblastí a využívá příležitosti k růstu, od fotoaparátů po komerční tiskárny a od podnikového poradenství po lékařskou techniku. Firemní filozofie společnosti Canon je Kyosei, což znamená „žít a pracovat společně pro obecné blaho“. V regionu EMEA společnost Canon Europe usiluje o trvale udržitelný obchodní růst a zaměřuje se na snižování svého dopadu na životní prostředí a pomáhá jej snižovat i svým zákazníkům pomocí svých produktů, řešení a služeb. Je průkopníkem, který neustále mění svět obrazové techniky pro vyšší dobro. Svými technologiemi a inovativním duchem posouváme hranice možného, abychom mohli vidět svět z nových pohledů. Pomáháme vnášet do života kreativitu, snímek za snímkem. Protože můžeme-li náš svět vidět, dokážeme jej měnit k lepšímu.Další informace o společnosti Canon Europe naleznete na stránkách www.canon-europe.com.