Kuchyňská váha KS1S od AENO vás udrží fit

PRAHA 16. června 2023 – Na jaře tohoto roku značka AENO uvedla na trh kuchyňskou váhu KS1S, která má mnohé využití než jen pouhé vážení potravin. Zejména pomáhá těm, kteří se snaží udržet zdravý jídelníček, analyzuje totiž nutriční obsah.

Je také skvělým asistentem při hubnutí, jednoduše můžete sledovat příjem kalorií a dalších 24 ukazatelů skrze aplikaci – bílkoviny, sacharidy, tuky, cholesterol, karoten, sodík, vlákninu, cukry, vitaminy A, B2, B12 C, D, E, vápník, železo, draslík, hořčík, mangan, zinek, měď, fosfor, selen, retinol, ekvivalent, niacin. Svůj jídelníček máte díky tomuto chytrému pomocníkovi zcela pod kontrolou. V aplikaci získáte každodenní zprávu o své výživě.

Díky přesným senzorům dokáže váha zaregistrovat i pouhý gram drobných přísad, jako jsou bylinky a koření, které významně ovlivňují chuť pokrmů. Váha KS1S disponuje vysokou nosností 8 kg, odvážit si tedy s přehledem můžete širokou škálu potravin, ingrediencí pro vaření a pečení až po hotové pokrmy v hrnci nebo těžké ovoce i zeleninu, například vodní meloun.

Minimalistické zpracování v bílém provedení a skleněným povrchem pak zapadne do interiéru každé kuchyně.

Kuchyňská váha KS1S od AENO je dostupná na Alza.cz

O značce AENO

Posláním společnosti AENO je zpřístupnit chytré technologie, které se stanou každodenní rutinou a sníží zátěž domácích prací. To umožňuje vést plnohodnotnější život a uvolnit čas pro rodinu a přátele, seberozvoj a kreativitu. Pro naše výrobky vybíráme ty nejlepší technologie, vysokou kvalitu a pro zákazníky nižší cenu.